Tiek atklāta jauna viesnīcu ķēde

Pasaules viesnīcu industrijā notiek kaut kas aizraujošs. Jauns ceļotāju tips ienāk pa viesnīcas durvīm. Šie modernie ceļotāji – sauksim viņus par “Mobilie iedzīvotāji” (Mobile Citizens) – ir ļoti svarīgi jaunajai holandiešu viesnīcu ķēdei. Tā ir nodēvēta par citizenM – kā saīsinājums no citizen mobile, un darbojas, lai apkalpotu šo jauno ceļotāju vēlmes.

 citizenM viesnīcās ir īpašs piedāvājums mūsdienīgam ceļotājam, kurš novērtē augstas klases personālu, mūsdienīgu dizainu, tehnoloģisko nodrošinājumu un pilsētas tuvumu par pārsteidzošām cenām. Pirmā viesnīca ar 230 istabiņām tiks atklāta Amsterdamas Šipholes lidostā 2008. gada sākumā.

citizenM sadarbojas ar starptautiski atzītajiem Concrete arhitektiem, Eiropas dizaina gigantiem Vitra un Philips, lai piedāvātu “cilvēkiem pieejamu luksusu”. Istabiņas ir draudzīgas, funkcionālas un labi aprīkotas: ļoti lielas (super king-size) gultas ar luksus gultas veļu un spilveniem; logi visas sienas garumā, lai nodrošinātu izcilu dabisko apgaismojumu; plakanais LCD televizors; Philips tehnoloģijas un istabas apgaismojums; lietus duša un citas luksus lietas.

 Viesnīcu tīkla filozofijā svarīga loma ir taisnīgumam un caurskatāmībai. Nav slēpto izmaksu. Internets un pieejamās filmas ir bez maksas. Nakts viesnīcā maksā sākot ar EUR 69,-, rezervēt jau var sākot ar 2007. gada 31.oktobri. Rezultāts – unikālas un kvalitatīvas viesnīcas apmeklējums, kas sasniedz mūsdienīga ceļotāja vēlmes un cerības. Ietekmējoties no luksus jahtām un lidmašīnām, citizenM ir izveidojuši pašu savu ražotni, lai izveidotu augtas klases viesnīcas istabiņas. Pat sīkākā detaļa netiek ignorēta - katrs no 14 istabas kvadrātmetriem ir pārdomāts.

 Modernie gaiteņi iekārtoti ar jaunākajām mēbelēm no Vitra kolekcijas. Istabas var tikt pielāgotas jau veicot on-line rezervāciju, pašapkalpošanās reģistrācijas kioskā vai istabās esošajā gaisotnes aprīkošanas datora. Var tikt definēts vēlamais apgaismojums, mūzika, noskaņa un temperatūra. Kā tikko tiek ieprogrammēta personas atslēga, istaba tiek pielāgota viesa vēlmēm. Atslēgas karte ir aktīva un saglabā personas profilu līdz nākamajam viesnīcas apmeklējumam. canteenM 24 stundas piedāvā plašu sviestmaižu, salātu, suši, silto un citu ēdienu izvēli. Vakaros bārā tiek piedāvāti dažādi atspirdzinoši dzērieni, kokteiļi un šampanietis.

 Otrā citizenM viesnīca tiks atklāta 2008. gada pēdējā ceturksnī netālu no Amsterdamas centra. Uzņēmums plāno pirmajā fāzē atvērt 20 viesnīcas pa visu Eiropu, ieskaitot arī lielās pilsētas kā Londona, Glāzgova, Barselona, Berlīne, Milāna, Brisele un Kopenhāgena.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 23.05.2024 Līgo Višķos 2024! TAKA
Aicinām jūs apmeklēt grandiozu lielkoncertu 23. jūnija vakarā pulksten 20.00 Višķu estrādē burvīgajā Luknas ezera krastā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9640739sec.