Spānijā tūristu vidū populārs ir kļuvis segvejs [1]

Elektriski vadāms pārvietošanās līdzeklis, kas zināms ir arī ar nosaukumu segvejs, šī gada vasaras sezonā ir ieguvis ļoti lielu popularitāti Spānijas tūristu vidū. Sākumā ļoti daudz tūristu šo ātro un vieglo pārvietošanās līdzekli izmantoja Barselonas, Seviljas un Toledo pilsētas apskatei, tagad šo pilsētu sarakstam var pievienoties arī Spānijas galvaspilsēta Madride.

Jāatzīmē, ka pirmo reizi segvejs parādījās 2001.gadā Ņujorkā. Segveju var izmantot ne tikai tūristu maršrutu apskatei, bet arī daudzi uzņēmumi to izmanto, kā pārvietošanās līdzekli, piemēram, golfa laukumu un lidostu teritorijās. Segvejs ir populārs īpaši individuālo ceļotāju vidū.

 

Atkarībā no pilsētas un segveju nomas punkta, vidējā nomas maksa ir no 50 līdz 60 eiro par 3 stundām. Piemēram, Madridē ir iespējams par 50 eiro paspēt veikt gan mūsdienu pilsētas apskati, gan apskatīt Madrides vēsturisko centru.

Pēc Madridē esošo triju segveju iznomātāju uzņēmēju Segway Publitour, Madsegs un Urbanmóvil datiem, kopumā 60% klienti pagaidām ir ārvalstu tūristi.

Segveji spēj pārvietoties ar ātrumu 8 līdz 20 km/h un var nobraukt 40 km bez papildus akumulatora uzlādēšanas. Jāatzīmē, ka ir arī piedāvājumā speciāli modeļi, kas domāti izbraucieniem kalnainā apvidū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kārlis 09/11/2007 11:22 It kā jau ērti, bet tas ir, ja ceļo viens un mērķis ir "atzīmēties" atslēgas punktos, ātri izskrienot tos. Ja ar ģimeni, tad sabiedriskais transports un paša kāju spēks nebūs tik sāpīgi makam un man jau patīk, pasēdēt Sēnas krastā, ieiet kādā tirdziņā, palaiskoties saulītē.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13395405sec.