Vīne centrā kā pludmalē

Austrijas pilsētas Vīnes centrs šī gada vasaras sezonā pārvētīsies par īsu pludmales kūrortu. Palmas un smiltis kļūs par vecpilsētas neatņemamu sastāvdaļu. Atpūtniekiem būs iespējams ne tikai gozēties saulīte, bet arī tiks piedāvāti dažādi atpūtas sporta veidi, varēs ieraudzīt vakaros salūtu vai dejot kādā no diskotēkām.

Komplekss Sand in the City darbosies līdz šī gada 7.septembrim. Tas piedāvās spa atpūtu, baseinu, masāžas kabinetus, pludmales krēslus, kā arī tam ir 12 bāri un plaša zaļā zona, kas rada īstu pludmales atmosfēru.

Tāpat Donavas piekraste vasarā jau kā ierasts pārvēršas par pludmali ar bāriem, restorāniem un peldēšanās zonām. Arī šogad atpūtniekus gaidīs Badeschiff – peldošā pludmale, kas tika izveidota 2006.gadā un kuras garums ir 76 metri, bet platums 11 metri (Schwedenplatz- Urania).

Līdzās Urania observatorijai atrodas pludmales bārs Hermann, kurš pēdējo gadu laikā ir kļuvis par centrālo vasaras pasākumu un cilvēku tikšanās vietu Vīnē. No šīs ēkas paveras brīnišķīgs skats uz vecpilsētu.

Turpretī Donavas kanāla otrā pusē, iepretī Hermann bāram, atrodas jauns komplekss Central Garden (atvērts tikai šī gada 31.maijā). Komplekss piedāvā gan sportiskās aktivitātes, gan rīko dažādus pasākums. Atpūtniekiem tiek piedāvāta gan pludmales zona, gan terase un iespēja nobaudīt plašu gastronomisko piedāvājumu kādā no ēdināšanas iestādēm.

 

Sīkāka informācija: www.sandinthecity.at

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūties citādāk – izvēlies Albāniju! Latvia Tours
Nomaļotas pludmales, viesmīlīgi cilvēki un aizraujoša kultūra – viss Tevi gaida Albānijā! | Skatīt vairāk
no 389 EUR
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.05.2024 - 31.05.2024 Imanta Kalniņa dziesmas Tiņģteres estrādē Talsu novada TIC
30.maijā plkst. 19:00 Tiņģeres muižas parkā tiks atklāta estrādes brīvdabas sezona ar komponista Imanta Kalniņa koncertprogramma no dziesmu albuma | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61970019sec.