Iepazīsti Times izvēlētās nedārgās viesnīcas

"Lēti" tas nebūt nenozīmē "briesmīgi". Ik pa brīdim mēs varam uzzināt par daudzām labām viesnīcām visā pasaulē. Piemēram, Times ir atradusi 20 viesnīcas, kurās par nelielu naudu var saņemt pilnu servisa un komforta paketi.

Vienā no Eiropas dārgākajām valstīm – Francijā, Times ir atradis pat piecas tādas viesnīcas, kurās var atpūsties par „pieņemamu” cenu. Piemēram, viesnīca Hotel De L’Amphitheatre, kas atrodas Arlā (gandrīz pilsētas centrā) piedāvā istabiņu par 50 eiro. Tāpat arī vienā no pilsētas dārgākajām daļām atrodas viesnīcas Brise Marine, kur ir istabiņas sākot no 150 eiro. Turpretī istabiņas ar skatu uz jūru piedāvā viesnīca Cadran Solaire, kas atrodas Provansē (cena sākot no 47 eiro). Kaimiņpilsētā Aviņjonā atrodas dizaina viesnīca Hotel D’Atelier, kurā istabiņa izmaksās sākot no 56 eiro. Viesnīca Deux Freres piedāvā atpūtu sākot no 75 eiro.

Ekskluzīva atpūta ikvienam asociējas ar vientuļu atpūtu uz salas, un arī šeit nereti ir iespējams atrast cenas ziņā „samērīgus” piedāvājumus. Piemēram, Bali ir Villa Blue Moon (salas ziemeļu daļā), kura piedāvā dažus bungālo par 46 eiro. Turpretī netālu no Lavina atrodas ģimenes mini viesnīca Rumah Cantik, kurā par 42 eiro var apmesties vienā no „tropu” stila istabām.

Ja dodas uz Franču Polonēzijas salām, piemēram, Australesas salas Huahinu, tad pansionātā Mauarii ir iespējams iznomāt istabu divām personām par 44 eiro vai arī bungālo mājiņu par 101 eiro.

Cenas ziņā „lēto” viesnīcu divdesmitniekā ir iekļuvušas arī tādas viesnīcas kā Trevalsa Court (Lielbritānijas dienvidrietumos, Kornaulas grāfistē), Milarepa, Casa Zen un Ylang Ylang Beach Resort (Kostarika), Jake’s (Jamaika), La Rignana, Podere Terreno un Il Poderuccio (Itālija), Mount Haven Hotel un Seascape Inn (Lielbritānija), Ulun Ubud Resort&Spa (Bali) un La Finca Caribe (Puertoriko).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88291907sec.