Conde Nast Traveler jau 21 reizi izvēlas labākos

Plaši pazīstamā ceļojumu žurnāla Condé Nast Traveler lasītāji nu jau 21 reizi ir izvēlējušies labākos tūrisma virzienus un piedāvājumus. Prēmijas Readers’ Choice Awards saņēmēju vidū salas, pilsētas, viesnīcas un kūrorti, kā arī lidsabiedrības un tūrisma pakalpojumu sniedzēju.

Par labākajām pilsētām ir atzītas (pēc kontinentiem): Sidneja, Sanfrancisko, Keiptauna, Bangkoka, Buenosairesa, kā arī Florence, kas ir apsteigusi pagājušā gada uzvarētāju no Eiropas – Romu.

Eiropā šīm divām Itālijas pilsētām, proti, Florencei un Romai seko Zalcburga (Austrija), Venēcija (Itālija), Vīne, Barselona, Parīze, Brige, Siena un Prāga (pēc četriem gadiem atkal ir Top 10 sarakstā).

Par Amerikas interesantākajām pilsētām ir nosauktas Sanfrancisko, Čarlstona un Ņujorka, kaut arī šogad Ņujorka ir zaudējusi vienu pozīciju.

Ziemeļamerikā un Dievidamerikā žurnāla Condé Nast Traveler lasītāji iesaka apmeklēt Vankuvēru (2.vieta), Kvebeku (3.vieta), Мonreālu (7.vieta), Riodežaneiro (10.vieta).

Par labākajām salām atzītas: Maui (Havaju sala), Maldivu salas, Bermuda, turpretī par labāko salu Eiropā atzīta grieķu sala Mykona (Mykonos).

Viesnīca Il Pellicano no Toskānas (Itālijā) un Four Seasons Gresham Palace no Budapeštas (Ungārijā) ir nosauktas par Eiropas labākajām viesnīcām (kategorijā "Dienvideiropa" un "Ziemeļeiropa"). Par labāko ASV viesnīcu atzīta - The Peninsula no Čikāgas, turpretī kā labākā viesnīca Āfrikā - Cape Grace (Keiptauna). Kopumā šajā nominācijā sacentās vairāki simti viesnīcu no trīspadsmit reģioniem. Pirmo reizi Centrālamerika tika atzīmēta atsevišķā kategorijā, un šeit par labāko kļuva viesnīca Casa Santo Domingo no Antigvas.

Labāko kūrortu viesnīcu kategorijā uzvarētāji ir One&Only Palmilla (Loskabosa, Meksika), Burj Al Arab (Dubaija, AAE), One&Only Ocean Club (Bahamu salas). Šogad Condé Nast Traveler pirmo reizi ir izdalījusi atsevišķi Tuvo Austrumu kūrortus.

Turpretī nu jau divdesmito reizi par labāko lidsabiedrību ir atzīta Singapore Airlines. Autonoma Hertz kļuva par līderi autonomu kategorijā.

Jāatzīmē, ka ik gadu laureātu saraksts tiek publicēts žurnāla novembra numurā.

Sīkāka informācija: www.cntraveller.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.00293803sec.