TripAdvisor pētījumā noskaidro pašus briesmīgākos ceļotājus

Ceļojumu komunikāciju portāls TripAdvisor ir publicējusi pētījuma rezultātus, kuri vēsta par pašiem rupjākajiem un sliktākajiem ceļotājiem. Kopumā aptaujā piedalījās 1100 amerikāņu ceļotāju.
Pētījuma rezultāti liecina, ka ja kāds ir devies ceļojumā ar lidmašīnu, tad noteikti viņam nāksies sastapties ar kāda pasažiera izteiktām rupjībām. 83% respondentu uzskata, ka pēdējo desmit gadu laikā lidmašīnu pasažieri ir kļuvuši rupjāki, bet 24% uzskata, ka tieši brīvlaiku un atvaļinājumu laikā pasažieri ir krietni vairāk tendēti uz rupjību izteikšanu.

Kuri tad ir viskaitinošākie lidsabiedrību klienti? Saraksta vadošo pozīciju ieņem bērnu vecāki, to atzīst 59% respondentu. Seko pasažieri, kuriem noteikti vajag atgāzt atpakaļ krēsla atzveltni tieši ēdienreizes laikā vai arī tie, kuriem patīk skaļi pļāpāt.
”Lūdzu, neaizmirstiet izmantot dušu pirms lidojuma!”, šādu teikumu noteiktu izteiktu 54% ceļotāju. Pasažieri, no kuriem nāk nepatīkama smaka, ieņem visneaudzinātāko pasažieru saraksta pirmo pozīciju, kuriem seko tie pasažieri, kuri skaļi runā pa mobilo telefonu vai arī strīdas ar apkalpojošo personālu.

Vai pasažieri arī pieņem kādus pasākumus, lai apstādinātu „neprāta” rīcības? 68% respondentu ir lūguši neizturēties neaudzināti, 35% uzskata, ka jārīkojas ir lidsabiedrību personālam.
Mobilos telefonus tiek ieteikts ne tikai pasažieriem neizmantot, bet arī pašiem transporta līdzekļu vadītājiem, kuriem būtu jāseko līdzi kustībai uz ceļiem.

Kuram tad būtu jācīnās ar problēmām? 61% respondentu uzskata, ka ir jāseko līdzi moto „nerīkojies ar citiem pasažieriem tā, kā tu pats negribētu, lai citi rīkotos ar tevi”. Turpretī 53% respondentu iesaka nomainīt savu attieksmi pret pozitīvām sajūtām un attieksmi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.05.2024 - 05.06.2024 1. jūnijs Bērnu diena  Jurmala Golf Club & Hotel
Šiem svētkiem par godu, vēlamies aicināt vecākus ar bērniem 1. jūnijā no plkst. 16:00 – 19:00 pie mums restorānā, kur atklāsim jauno bērnu | Skatīt vairāk
Koncerts Dzirnavu ezeriņa promenādē Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.jūnijā plkst.19.00 Dzirnavu ezeriņa promenādē muzicēs bigbends “Valmieras puikas” un saksofonu ansamblis “Valmieras meitenes”! | Skatīt vairāk
Mistiskais Omānas sultanāts Valsts svētkos Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus interesē atklāt un izpētīt jaunas valstis citā kontinentā ārpus Eiropas, kā arī tiem, kas vēlas baudīt sauli un | Skatīt vairāk
no 1989 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 01.06.2024 -100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45221996sec.