Dubrovniki vasaras naktīs kļūst par maģisku skatuvi

Horvātijas kūrortpilsētas Dubrovniku vasaras festivāls ir pats senākais un iecienītākais festivāls visā valstī. Tas notiek jau kopš 1956. gada un ietilpst Eiropas festivālu asociācijā.

Katru gadu festivāla apmeklētājiem tiek dota iespēja izbaudīt klasiskās mūzikas pērles un augstvērtīgas teātra izrādes, kas siltajos vasaras vakaros un naktīs notiek pilsētas mūru ielokā. Klasiskā teātra izrādes un balets festivāla laikā notiek pat uz ielām un laukumos, padarot skaisto renesanses baroka pilsētu par vienu vienīgu skatuvi.

Dubrovniku vasaras festivālu katru gadu apmeklē starptautiski pazīstami komponisti, solisti un orķestri. Tā arī šogad - 61. vasaras festivālā piedalās daudzi mūzikas pasaulē pazīstami cilvēki.

Laikā no 10.07.-25.08.2010 Dubrovniku ielu, laukumu, dārzu un viduslaiku piļu nesalīdzināmais krāšņums būs par lieciniekiem starptautisku mākslinieku priekšnesumiem, kas priecēs viesus un apmeklētājus.

Vairāk informācijas par Dubrovniku vasaras festivālu iespējams atrast interneta vietnē www.dubrovnik-festival.hr. Vairāk informācijas par tūrisma iespējām Dubrovniku reģionā un Horvātijā iespējams atrast interneta vietnēs www.visitdubrovnik.hr un www.croatia.hr.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Liepājas reģiona TIB
,


Novatours
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51581597sec.