Korejā sācies pasaules lielākais iepirkšanās festivāls

Laikā no 21.07.-12.09.2010 Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā norisināsies lielākais iepirkšanās festivāls pasaulē Seoul Grand Sale. Šopinga svētkos, kas ilgs veselas 54 dienas, piedalīsies aptuveni 5000 iepirkšanās vietu visā metropolē. Seoul Grand Sale - tā patiešām ir iepirkšanās paradīze Seulas iedzīvotājiem un viesiem.

Papildus tirdzniecības centriem un veikaliem festivālā piedalās arī daudzi restorāni un viesnīcas, kas atrodas tirdzniecības un tūristu bieži apmeklētājos kvartālos. Pircējiem būs iespēja iegādāties dažādas preces par īpašām cenā un piedalīties neskaitāmās akcijās.

Seoul Grand Sale laikā vairāk nekā 5000 iestādēs, kas saistītas ar iepirkšanos, uzturēšanos, ēdināšanu, kultūru, skaistumkopšanu, veselību un citām jomām, būs pieejamas atlaides līdz pat 60%. Gan Seulas iedzīvotāji, gan pilsētas viesi un tūristi ar dažādiem atlaižu kuponiem varēs saņemt atlaides pazīstamos restorānos, tūrisma objektos un iepērkoties, bet dažviet kuponi ļaus bez maksas saņemt dzērienus vai saldumus.

Festivālā dalībnieku starpā ir visā pasaulē pazīstamu veikalu ķēdes, restorāni un izklaides iestādes, ko bieži apmeklē gan vietējie, gan tūristi. Seoul Grand Sale dalībnieki ir arī lielie tirdzniecības centri, duty free veikali, kafejnīcas, kinoteātri un muzeji - kopā 4200 dalībnieki 20 dažādās kategorijās.

Vairāk informācijas par lielo iepirkšanās festivālu Seulā iespējams atrast interneta vietnē www.seoulgrandsale.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02705407sec.