Tez Tour: atklāšanai tiek gatavota visgreznākā Antaljas viesnīca [1]

Antaljas kūrortreģionā Turcijā atklāšanai tiek gatavota jauna viesnīcu grupas "Voyage" viesnīca. "Maxx Royal Golf & Spa" 5* viesnīca, kura atrodas Belekā, pretendē, pēc speciālistu vērtējuma, kļūt par vienu no visgreznākajām šajā Turcijas piekrastē.

Viesnīca atrodas 35 km no Antaljas starptautiskās lidostas. Visi numuri ir lukss kategorijas: gan suite numuri un suite numuri ar terasi, gan suite numuri ģimeņu atpūtai, gan divlīmeņu deluxe villas.

Numuru platība – sākot no 80 m2. No numuru logiem paveras skats uz jūru vai golfa laukumu. Visā viesnīcas teritorijā nodrošināta piekļuve internetam: Wi-Fi internetam (lobby) un kabeļinternetam (numuros). Katrā numurā ir kondicionētājs, telefons, LCD TV, minibārs un seifs.

Tāpat atpūtnieku ērtai un bezrūpīgai atpūtai viesnīcā būs: septiņi baseini, ūdensatrakciju parks, bērnu pilsētiņa ar baseinu (paredzēts, ka to var izmantot bērni līdz 17 g.v.), kinoteātris, turku pirtis, sauna, fitnesa centrs, tenisa korti, iespējas nodarboties ar jogu un pilates vingrojumu sistēmu, iespējas apmeklēt deju stundas, aerobiku, kulinārijas kursus un rokdarbu studiju. Tāpat viesi varēs lietderīgi izmantot nodarbības sērfinga skolā, baudīt braucienu priekus ar kanoe, katamarāniem, apmeklēt SPA centru, kā arī izmantot daudzu citu infrastruktūras objektu piedāvātos pakalpojumus. Visa kūrortviesnīcas kopējā teritorijas platība (kopā ar blakus esošo golfa klubu "Montgomery") ir vairāk nekā 1 miljons m2. Viesnīcu paredzēts atklāt maija beigās.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Marika 05/08/2011 12:25 gribu tur strādāt

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 06.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Daugavkrasti
,


Rija Domus Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46631098sec.