Tez Tour: Eleganti dekorēts Krētas avangards - viesnīca «Grecotel Amirandes»

Viena no slavenākajām Krētas deluxe klases viesnīcām – „Grecotel Amirandes” 5* – ir ideāli piemērota gan romantiskai medusmēneša pavadīšanai, gan arī visas ģimenes aktīvai atpūtai. Laikmetīgi moderns dizaina un mājīguma apvienojums, izsmalcinātas gastronomijas un nacionālo ēdienu apkopojums ēdināšanā, visu nepieciešamo SPA pakalpojumu pieejamība – tas viss šajā viesnīcā ir. Var teikt bez pārspīlējuma: „Grecotel Amirandes” tiek uzskatīts par viesnīcu grupas „Grecotel” flagmani.

„Grecotel Amirandes” atrodas Krētas ziemeļu piekrastē, 25 minūšu brauciena attālumā no salas administratīvā centra – Iraklijas pilsētas, Huves rajonā. „Grecotel Amirandes”, tāpat kā visām „Grecotel” viesnīcām, ir unikāla dislokācijas vieta, un tā ideāli iekļaujas apkārtējā ainavā. Labā atrašanās vieta ļauj ne tikai minūšu laikā nokļūt no lidostas viesnīcā – vairāk laika nav vajadzīgs arī, lai no viesnīcas sasniegtu Krētas galvaspilsētu. Viesnīca atrodas netālu no visu tūristu „Mekas” Krētas salā: Knosas pils un Mīnotaura labirinta.

Viesnīcas teritorija faktiski ir teju 70 000 kvadrātmetru plaša. Tajā vērojama Krētas dabai raksturīgo elementu savienība: ūdens, uguns un zeme. Šo elementu izmantošana „Grecotel Amirandes” teritorijas izveidē un labiekārtošanā ir galvenais akcents. Teritorijā eksotiskās puķes aug kaimiņos diženām akmens būvēm, bet baseina ūdenslīnija gluži vai saplūst ar jūras krastu. Lai gan viesnīcas teritorija, kas stiepjas gar krasta līniju, ir apmēros itin grandioza, tomēr tūristiem nav jāveic gari attālumi no numura līdz pludmalei.

Kopumā viesnīcā ir 212 numuri, kas izkaisīti pa atsevišķām mazstāvu apbūves ēkām. Šis faktors pat tad, kad viesnīca ir pilnībā noslogota, neļauj rasties iespaidam, ka cilvēku apkārt, ka biezs. Numuru tipi: grezni numuri ar viesistabām (superior guestrooms, luxury guestrooms, deluxe rooms, Amirandes family suites PP); komfortabli suite numuri ar ekskluzīvu iekārtojumu un dizainu (luxury one bedroom suite, one bedroom grand suite); jaukā stilā ieturēti un plaši bungalow numuri (premium bungalow, luxury bungalow, deluxe junior bungalow PP, deluxe bungalow suite PP); unikālas un krāšņas villas (dream villas, luxury villas, presidential villas, royal villas, royal rezidence) – ar privātajiem baseiniem.


Katrā numurā: greznavannasistaba ar papildu duškabīni, individuālais gaisa kondicionētājs, satelīttelevīzija, iekšējais kinokanāls, LCD TV, CD, DVD, Wi-Fi bezmaksas internets, tiešie telefonsakari, minibārs, seifs, fēns, ūdensvārāmā kanna.

Viesnīca ir gluži vai kā neliela pilsētiņa, kurā katrs tās iemītnieks var atrast visu sev vajadzīgo – viesnīcā ir grezns SPA salons, ajūrvēdas centrs, veikaliņi, juvelierizstrādājumu salons, konferenču zāle, amfiteātris dažādiem priekšnesumiem, vakara programmām un pasākumiem, kinoteātris, bibliotēka un pat kapela un open air patio svinīgiem pasākumiem.


Atpūtu viesnīcā noteikti spēs augstu novērtēt viesi, kuri aizraujas ar dažādiem sporta veidiem. Viņu priekam: 3 aprīkoti tenisa korti ar mākslīgās zāles segumu, sporta laukums basketbolam un minifutbolam, golfa kluba akadēmija, jogas nodarbības, ūdenssporta veidu apmācības skola (burusports, vējdēlis, kanoe). Protams, viens no slavenākajiem viesnīcas „Grecotel Amirandes” infrastruktūras objektiem ir tās baseins, kuru, šķiet, katrs tūrisma konsultants nekļūdīgi atpazīst, vien ieraugot tā fotogrāfijas.

Augstās gastronomijas gars valda viesnīcas unikālajos, gardēžu jeb gourmet restorānos, kuri piedāvā bagātīgu ēdienu klāstu – pagatavotu pēc slavenu šefpavāru receptēm. Ēdināšana viesnīcā ļauj baudīt slaveno Krētas un Grieķijas virtuvju ēdienus, tāpat arī Vidusjūras, Āzijas tautu u.c. ēdienus.

Bērniem – priekam un atpūtai: bērnu klubs „Grecoland” (dažādiem vecumiem), baseins, pieredzējušas aukles pakalpojumi, speciāla kafejnīca bērniem.

Neapšaubāmi, atpūta šajā viesnīcā ir samaksātās naudas vērta, un tāpēc viesnīcu „Grecotel Amirandes” 5* jārekomendē VIP tūristiem, kuri par šādu izvēli galu galā noteikti būs apmierināti.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 03.05.2024 Gardēžu vakariņas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.maijā plkst.19.00 Valmiermuižas alus virtuvē gardēžu vakariņas “Alus garšu precināšana” kopā ar viesšefpavāru Dzintaru Kristovski un Aigaru | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.66834497sec.