Ledus viesnīcā temperatūra nepakāpjas augstāk par +2 grādiem

Rumānijas Fagaras kalnu masīvā, apmēram 300 kilometrus uz ziemeļrietumiem no valsts galvaspilsētas Bukarestes 2000 metrus virs jūras līmeņa atrodas viesnīca „Balea Lac Hotel of Ice”. Tās sienas, grīda, bārs un, protams, arī gultas izgatavotas no tīra ledus, bet apkures ledus viesnīcā nav vispār. Tāpēc nav brīnums, ka viesnīcas desmit divvietīgajos numuriņos nav siltāk par +2 grādiem, bet pati viesnīca šajā ziemas sezonā tika atklāta tikai 25. decembrī. Ledus viesnīca tiek ierīkota septīto gadu pēc kārtas un tās būvniecībai izmanto ledu no vietējā ezera.

Par siltumu gan ir domāts – katrs viesis, ierodoties viesnīcā, saņem speciālu apģērbu un kažokādu segas. Tūristiem netrūkst nekā, jo viesnīcas kompleksā ietilpst pat baznīca. Protams, arī tā ir būvēta no tīra ledus.

Viena nakts vienai personai dubultnumurā ledus viesnīcā izmaksās 150 Rumānijas lejas (apmēram 35 eiro), bērniem no 6 līdz 15 gadu vecumam paredzēta 50 procentu atlaide, bet bērni līdz 6 gadu vecumam var viesnīcā uzturēties bez maksas.

Viesi, kas izmantojuši iespēju pārnakšņot ledus viesnīcā, apgalvo, ka tā bijusi negaidītākā pieredze viņu ceļotāju „karjerā”, turklāt daudzi no viņiem dažādos tūrisma sociālajos portālos apgalvo, ka uz šo viesnīcu dodas jau atkārtoti.

Visas ledus sezonas garumā viesnīca tiek rīkoti dažādi tematiskie sarīkojumi, tai skaitā, arī Valentīna dienas svinības. Varbūt patiešām ir vērts pamēģināt?

Turpat netālu atrodas arī nelielā „Balea Lac” viesu māja, kur iespējams nakšņot ierastākos apstākļos un tradicionālās gultās, kā arī novietot bagāžu, kad dodaties nakšņot uz savu ledus istabiņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.05.2024 - 23.05.2024 Līgo Višķos 2024! TAKA
Aicinām jūs apmeklēt grandiozu lielkoncertu 23. jūnija vakarā pulksten 20.00 Višķu estrādē burvīgajā Luknas ezera krastā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23236704sec.