Parīzes aizkulises - ceļojums pa pilsētas slepenākajam vietām

Brīvmūrnieku templis, Pasaules kara laika bunkuri un citas dīvainas vietas – Parīze piedāvā tūristiem 48 stundās iepazīt pilsētas aizkulises, kas parasti sabiedrībai tiek slēptas. Daudzas no tām noteikti nebūs piemērotas cilvēkiem ar klaustrofobiju, brīdina ekskursijas rīkotāji.

Francijas galvaspilsēta Parīze var lepoties, ka ir visvairāk apmeklētā pasaules pilsēta, kas slavena gan ar brīnišķīgu tūrisma piedāvājumu, gan modi, kultūru, vēsturi, iepirkšanās iespējām. Jauno tūristu atrakciju sauc „Parīzes paslēptā seja”, un tā būs pieejama no 2. februāra līdz 4. februārim.

Pirmajā maršrutā iekļauti 50 īpaši objekti, kas ļaus iepazīt Parīzi „no otras spoguļa puses”, piemēram, tuneļu sistēma zem pilsētas, Otrā pasaules kara bunkuri, brīvmūrnieku templis un kriminālistikas laboratorija. Tiem, kas izvēlēsies mazāk satraucošu maršruta versiju, būs iespēja naktī apmeklēt pilsētas sporta stadionu, sabiedriskā transporta vadības centru, kāda seriāla filmēšanas laukumu un Parīzes dienas laikraksta tipogrāfiju vai ielūkoties Eifeļa torņa iekšienē.

Pēc Parīzes pazemē pavadītām stundām tūristiem būs iespēja atgriezties virszemē un iepazīt vienu no interesantākajiem Parīzes rajoniem – Belvilu (Belleville), kur sastopama vislielākā etniskā dažādība un kas skaidri raksturo pilsētas kosmopolītisko pusi.

Trešā daļa no piedāvātajām aktivitātēm būs pieejama bez maksas, pārējās tūristiem izmaksās no diviem līdz 40 eiro. Pieteikšanās iespējama, izmantojot akcijas mājas lapu internetā.

Kur tieši Parīze divas dienas februārī pacels savus noslēpumainības plīvurus, pagaidām nav zināms. Tikai pēc pieteikšanās ekskursijai tūrists saņems precīzu informāciju par laiku un vietu, kur viņa ceļojums pa Parīzes noslēpumainākajām vietām sāksies.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58333993sec.