Pasaules romantiskāko tautu TOP 10 [1]

Speciāli priekš Svētā Valentīna dienas televīzijas ziņu kanāls CNN piedavā pasaules romantiskāko tautu desmitnieku. Jaatzīmē, ka romantika tiek uztverta dažādi, dažam romantika asociējas ar ziedu buķeti, citam ar nedēļas nogali kalnos, savukārt citam romantika ir auksts alus, kino zem atklātām debesīm un skūpsti automašīnā. Bet ir cilvēki, kam romantika ir gluži kā dzīvesveids un nebeidzams mīlestības piedzīvojums.

TOP 10 romantiskākās pasaules tautas:

10. Vjetnamieši
Iemīlējušies Vjetnamieši raksta dzeju, vadā savas mīļotās ar motorolleriem, īsāk sakot - ļoti romantiski.
9. Īri
Tas, ka īri nokļuva romantiskāko tautu sarakstā ir pārsteigums viņiem pašiem. Bet priekš viņiem ierasta situācija ir - "es nevēlējos jūs apburt, bet šķiet, ka tieši to es izdarīju".
8. Zviedri
Galvenais zviedru "ierocis" nav smaids vai skatiens, bet gatavība izpildīt jebkuru mājas darbu un veikt tīrīšanas darbus. Saskaņā ar pētījumu, ko veica Oksfordas universitāte, zviedri ir labākie vīri Eiropā, viņi palīdz sievām ar sadzīviskām lietām un ir ļoti uzmanīgi pret viņām. Izrādās, ka tieši šo īpašību dāmas uztver kā romantisma izpausmi.
7. Amerikāņi
Amerikāņi mīl doties uz brīvdabas kino, skatīties filmas par mīlestību, ēst popkornu un skūpstīties automašīnā.
6.Libānieši
Libānieši atšķiras no pārējiem arābu pasaules pārstāvjiem. Simpātiski, ar ugunīgi melnām acīm, viņi izmanto savu izskatu, lai savaldzinātu pretējo dzimumu. Valsts galvaspilsēta Beiruta mīlniekiem piedāvā neskaitāmas romantiskas vietas priekš randiņiem.
5. Brazīlieši
Brazīlieši ir temperamentīgi, atvērti, dzīvespriecīgi, mīl jautri pavadīt laiku. Sambas ritmā brazīlieši dzīvo, iemīlas un pat skatās futbolu.
4. Francūži
Parīze - mīlētāju pilsēta, franču valoda - mīlestības valoda, un tas nav pārspīlēts. Valoda, arhitektūra, glezniecība, kino, kulinārija un daudzi citi faktori rada unikālu atmosfēru. Iespējams tādēļ francūži ir vieni no romantiskākajiem pasaulē.
3. Itāļi
Itāļiem romantisks noskaņojums ir pilnīgi dabisks, jo īpaši apvienojumā ar gardiem ēdieniem, vīnu un lielu valsts kultūras mantojumu.
2. Argentīnieši
Argentīnas iedzīvotāji sākotnēji nāk no Itālijas un Spānijas. Sajaucoties šiem diviem temperamentiem, rezultātā tika radīta viena no viskaislīgākajām un jutekliskākajām dejām pasaulē - Tango.
1. Spāņi
Spāņi no citam Eiropas tautām ir "vispārliecinošākie Kazanovas". Viņi pārspēj itāļus un francūžus. Spānija ir dzimtene vēl vienai ļoti kaislīgai dejai - Flamenko. Spāņu valoda, daba, kultūras mantojums, virtuve, šis viss veicina romantisku noskaņojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 higginss 02/15/2012 10:04 franči tikai 4-tie??? un ko vispār zviedri dara šai topā?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Trakai TIC
,


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04706311sec.