Ceļotāji balso par Eiropas skaistākajām pludmalēm

Spānija, Turcija vai Grieķija? Ceļojumu portāls TripAdvisor veicis portāla apmeklētāju aptauju, lai noskaidrotu, kuras Eiropas pludmales tiek atzītas par pašām skaistākajām.

Iepazīstinām mūsu lasītājus ar aptaujas rezultātiem, kurā tika iekļauta vairāk nekā 180 pludmales 21 Eiropas reģionā. Lūk, labākās desmit:

10. vieta: Puerto del Carmen Lancarotas salā (Spānija, Kanāriju salu arhipelāgs). Aptaujas dalībnieki īpaši atzīmējuši vulkāniskās izcelsmes salas pludmaļu garumu.

9. vieta: Corralejo pilsētas pludmale Spānijai piederošo Kanāriju salu arhipelāga Fuertaventuras salas ziemeļos.

8. vieta: Playa del Ingles – „Angļu pludmale” kopā ar Maspalomu un Sanaugustīnu veido Spānijas lielāko atpūtas reģionu. Smalko smilšu kāpas rada tuksneša iespaidu.

7. vieta: Antālija, Turcija. Senā Turcijas pilsēta ar izcili skaisto vecpilsētu kalpo par izejas vietu uz daudzām skaistām Vidusjūras pludmalēm.

6. vieta: Albufeiras pilsēta Portugālē agrāk bija neliels zvejnieku ciemats, bet tagad izaugusi par vienu no pludmaļu atpūtas karstajiem punktiem Eiropā.

5. vieta: Benidorma Costa Blanca piekrastē Spānijā. Pagājušā gadsimta 60.gados pilsētā tika uzbūvētas neskaitāmas augstceltnes ar mērķi piesaistīt masu tūrismu pilsētas divām pludmalēm – Playa de Poniente un Playa de Levante, kas katra ir 2,5 kilometrus gara.

4. vieta: Anglijas dienvidu piekrastes pludmales ir viens no populārākajiem ceļojumu galamērķiem Lielbritānijā, vienlaikus nezaudējot arī tirdzniecības centra nozīmi.

3. vieta: Maljorka (Spānija) ir viens no iecienītākajiem Eiropas tūristu galamērķiem, un jo īpaši populāra ir Puerto Alcudia pludmale, kuras vējainie līči ir īpaši piemēroti burāšanai, vējdēļiem un citiem līdzīgiem ūdens sporta veidiem.

2. vieta: Icmeler ir populārs Turcijas pludmaļu kūrorts apmēram 8 kilometrus no Marmarisas pilsētas. Tā piedāvājums īpaši orientēts uz ūdens sporta veidu cienītājiem, taču īpašu slavu ceļotāju acīs reģions iemantojis ar slaveno Iclemer pludmales promenādi, kas stiepjas līdz pat Marmarisai.

1.vieta: un vēlreiz Turcija – Ölüdeniz Turcijas Vidusjūras piekrastē netālu no Fethiye pilsētas. Pasaulslavenais līcis ir lagūna, ko ieskauj smilšu pludmale. Ieeja šajā pludmalē ir par maksu.

----------

Kura ir Latvijas labākā pludmale?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 12.05.2024 Kino velo festivāls KINO PEDĀLIS Valmieras novada Tūrisma pārvalde
11.maijā ikviens aicināts piedalīties Kino velo festivāla KINO PEDĀLIS kādā no trīs velo braucieniem - Ģimenes pedālī, Puspedālī vai Dižpedālī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 11.05.2024 Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Kurshi Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1839509sec.