Perfekta viesnīcas istaba sievietei: uzzini, kāda tā ir?

Minhenes viesnīcā Leonardo Hotel daļa no viena stāva – 19 istabas iekārtotas un rezervētas tikai darba ceļojumā esošām sievietēm – Ladies only. Šādu soli viesnīca spērusi, apzinoties, ka darba komandējumos arvien biežāk dodas arī sievietes. Ja vīrieši pirmo uzmanību viesnīcā pievērš numura tehniskajam aprīkojumam, tad sievietēm ir svarīga arī atmosfēra, gaisma un iekārtojums. Vienu vārdu sakot, raksta Vācijas mediji, sievietes sen vairs nav tikai ceļojošu veiksmīgu uzņēmēju pavadones, viņas pašas ir kļuvušas par priekšniecēm. Sievietēm ir ne tikai lielāks ceļojumu koferis, bet arī viesnīcas istabu viņas novērtē citādāk un vadoties pēc atšķirīgiem kritērijiem, tāpēc istaba, kur sievietei labi justies arī darījumu ceļojuma laikā, nedrīkst būt atsvešināta, auksta un bezpersoniska.

Speciālās sievietēm iekārtotās istabas ir gaišas un rada mājīgu atmosfēru, ko nodrošina kvalitatīvu audumu drapērijas, mīksti spilveni un siltas segas. Tajās ir papildus kosmētikas galdiņš ar palielinošu spoguli, profesionāls fēns, vienmēr svaigi ziedi, speciāli atlasīti preses izdevumi, dzirkstošais vīns minibārā, kā arī speciāli ādas kopšanas līdzekļi un atslābinošas sejas maskas, ko katru dienu svaigas pagatavo viesnīcas kosmētiķi.

Īpašs uzsvars viesnīcā tiek likts uz sievietēm paredzēto istabu drošību, durvīm ir speciālas drošības slēdzenes un durvju „actiņas”, kas sievietei pašai ļauj pieņemt lēmumu, vai sieviešu stāvā iemaldījušos viesi ielaist, vai tomēr ar gurķu masku uz sejas un siltām zeķītēm kājās atpūsties ērtajā viesnīcas gultā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54360509sec.