Šie ir desmit lētākie SPA viesnīcu piedāvājumi Vācijā – 2. daļa

Šodien turpinām ieskatu tūrisma portāla Trivago.de veiktajā apkopojumā – desmit SPA viesnīcas Vācijā, kas aprīlī piedāvā īpašas cenas SPA atpūtai – otrā daļa.

Visās minētajās viesnīcās SPA zonas izmantošana ir iekļauta istabas cenā.

6. Hotel Njord (Goslar, Lejassaksija): siltas krāsas interjerā, koks un dabiskās ādas mēbeles veido Goslāras pilsētas viesnīcas sirsnīgo raksturu. Restorānā viesiem tiek piedāvāta modernā virtuve, kuras pamatā ir tuvējā apkārtnē audzētas bioloģiskās izejvielas. SPA zonā viesiem tiek piedāvāta somu pirts, infrasarkano staru kabīne, džakuzi un dažāda veida masāžas dušas, kā arī masāža. Piedāvājums no 20. līdz 24. aprīlim – 53 eiro par nakti vienam cilvēkam divvietīgā istabā.

7. Göbel’s Hotel Quellenhof (Bad Wildungen, Hesene): aiz četru zvaigžņu viesnīcas baltās, kolonnām rotātās fasādes paslēpušās 114 klasiskā stilā ierīkotas istabas ar dekoratīviem griestu rotājumiem un milzīgiem logiem, kas nodrošina panorāmas skatu. SPA zona piedāvā šokolādes ķermeņa masāžu, pīlinga kūri ar jūras sāli, rožu ziedlapiņu vannas un smalku divvientulību. Piedāvājums no 27. līdz 29. aprīlim – 53 eiro par nakti vienam cilvēkam divvietīgā istabā, ieskaitot brokastis.

8. Hotel Vier Jahreszeiten (Fischland-Darß-Zingst, Meklenburga-Priekšpomerānija): šim Baltijas jūras piekrastes atpūtas kompleksam piemīt Vidusjūras šarms, bet pietiekami daudz gaismas nodrošina lielie panorāmas logi ar skatu uz jūru. Viesnīcas viesi var mieloties kādā no trim viesnīcas restorāniem vai arī pavadīt laiku 1`500 kvadrātmetrus plašajā SPA, kas piedāvā visdažādākās skaistumkopšanas procedūras. Piedāvājums no 27. līdz 29. aprīlim – 59 eiro par nakti vienam cilvēkam divvietīgā istabā, ieskaitot brokastis.

9. Hotel Aspria Ku’damm (Berlīne): modernā viesnīca ar 42 istabām atrodas pašā Vācijas galvaspilsētas centrā. Tā piedāvā modernas gultas un jaunāko tehnisko aprīkojumu, bet viesi laiku var pavadīt ne tikai uz brīnišķīgās jumta terases, bet arī 16`000 kvadrātmetrus plašajā SPA un sporta zonā, kur iespējams saņemt arī kvalificētu sporta treneru konsultācijas. Piedāvājums no 20. līdz 21. aprīlim – 65 eiro par nakti vienam cilvēkam divvietīgā istabā, ieskaitot brokastis.

10. Hotel Palmenwald Schwarzwaldhof (Freudenstadt, Bādene-Virtemberga): Švarcvaldes jūgendstila viesnīcas ēka, kas atrodas plaša parka vidū, ir kultūras piemineklis. Viesiem tiek piedāvāti Austrumu pirts pakalpojumi, ūdens masāžas un sirds-asinsvadu sistēmu stimulējošas speciālās gaisa peldes. Piedāvājums no 13. līdz 15. aprīlim – 67 eiro par nakti vienam cilvēkam divvietīgā istabā, ieskaitot brokastis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 14.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55826998sec.