Pasaules labākie klubi –TOP 10

Kurš gan atvaļinājumā grib atpūsties? Izgulēties galu galā var arī mājās! Daudz labāk taču ir ceļojuma laikā kārtīgi izklaidēties, uzskata daudzi ceļotāji. Lai arī jūs zinātu, kuri ir pasaules labākie klubi, piedāvājam ieskatu britu specializētā žurnāla DJmag sagatavotajā pasaules klubu TOP. Par labāko izklaides vietu pasaulē žurnāla lasītāji tāpat kā pērn atzinuši diskoklubu Space Spānijai piederošajā Ibicas salā, bet kuri klubi vēl iekļuvuši pasaules labāko izlasē? Izrādās, ka pasaules slavenāko klubu lielvalsts patiešām ir Spānija.

1. Space, Playa d'en Bossa (Ibica, Spānija) ir ballīšu templis, Baleāru salu arhipelāga un pasaules leģenda, kas strādā 16 stundas diennaktī.

2. Green Valley (Camboriú, Brazīlija). Brazīlijas piekrastes pilsētiņa ne velti tiek dēvēta par Brazīlijas Ibicu. Slavenā kluba ietilpība ir līdz 8000 karstasinīgiem dejotājiem.

3. Pacha, (Ibica, Spānija) ir skaļš, liels un dekadences šarma apdvests klubs – vienīgas Ibicas salā, kas strādā visu gadu. Tas atvērts 1973.gadā un piedāvā vienu no slavenākajām diskotēkām Baleāru arhipelāgā.

4. Fabrik (Madride, Spānija), kas atrodas vecā noliktavu ēkā, tiek uzskatīts par tehno mūzikas klubu citadeli.

5. Zouk (Singapūra) savukārt tiek uzskatīts par Āzijas klubu pasaules tehno mūzikas stila noteicēju. Klubs atvērts 1991. gadā. Īsta pērle tehno mūzikas faniem!

6. Ministry Of Sound (Londona, Lielbritānija) – „MoS” ir viens no slavenākajiem un lielākajiem pasaules deju klubiem. Tajā ir četras deju zāles.

7. BCM (Magalufa, Maljorka) ir Maljorkas salas lielākais deju klubs, tas izvietots divos ēkas stāvos. Leģendas statusu jau daudzus gadus iekarojušas kluba slapjās putu ballītes.

8. Fabric (Londona, Lielbritānija) ir viens no slavenākajiem tehno mūzikas klubiem pasaulē. Īpašā atrakcija – vibrējoša grīda, kas reaģē uz mūzikas basiem.

9. Amnesia (Ibica, Spānija) tika atvērts jau 1970.gadā, bet par elektroniskās mūzikas templi kļuvis deviņdesmitajos gados.

10. Sirena (São Sebastião, Brazīlija) ir tikšanās vieta visiem, kas dienu pavadījuši, sērfojot Sansebastjanas pilsētas pludmalēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Naktsmītņu rezervācija Augšdaugavas novadā TAKA
Mums ir pieejams plašs nakstmītņu piedāvājumu klāsts: viesnīcas, viesu mājas, hosteļi, kempingi un telšu vietas, atpūtas kompleksi, brīvdienu un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16244006sec.