Privātas istabas viesnīcu vietā - jauna tendence, jauni piemēri [1]

Piedzīvot Parīzi kā īstam francūzim, vērot Nīderlandes pilsētiņas ostas rosību no ceļamkrāna augstumos pacelta mājokļa, bet Barselonā apmesties pašā slavenās Sagrada Familia pakājē? – tūrists, kas noīrē viesnīcas istabu no pilsētas šarma piedzīvos mazāk par to, kurš izvēlēsies privātus apartamentus. Internets ir ievērojami atvieglojis iespēju, dodoties ceļojumā, apmesties privātā dzīvoklī, nevis bezpersoniskā viesnīcā, lai cik laba tā būtu. Internetā atrodami privātu istabu piedāvājumi visās pasaules lielpilsētās un pie visām skaistākajām pludmalēm. Kā tas funkcionē? Atliek tikai atvērt kādu no daudzajiem piedāvājumu portāliem un pēc attēliem, aprakstiem un citu klientu atsauksmēm izvēlēties to, kura jums patīk vislabāk. Veikuši rezervāciju un naudas iemaksu starpnieku kontā, varat doties ceļā, saņemt izvēlētā dzīvokļa atslēgas, un tikai pēc to saņemšanas istabas izīrētājs saņem naudu.

Piedāvājam ieskatu dažos privātos apartamentos, ko iespējams atrast internetā un izvēlēties tradicionālo viesnīcu vietā.

Nīderlande

Šis dzīvoklis griežas! – Harlingenas (Harlingen) ostā Nīderlandē iespējams noīrēt istabiņu, kas ar ostas ceļamkrāna palīdzību pacelta 17 metru augstumā virs ostas ūdeņiem. Tas patiešām griežas, piedāvājot pilnu panorāmas skatu uz Harlingenas vēsturisko vecpilsētu un ostu. Nakts divām personām, ieskaitot brokastis, izmaksās, sākot no 329 eiro. Rezervācija veicama portālā www.Wimdu.de. Īpašnieks Villems (Willem) labprāt pastāstīs par citiem pilsētas apskates objektiem.

Portugāle

Portugāles pilsētā Algarvē tikai 15 minūšu gājiena attālumā no pludmales pakalnu vidū atrodas Toinas (Toina) kundzes izīrētais bio-mājoklis, kas pilnībā celts no reģionā pieejamiem materiāliem. Tajā ir divas guļamistabas, kas vienlaikus var uzņemt ne vairāk par pieciem viesiem. Viena nakts divām personām izmaksās, sākot ar 30 eiro, bet minimālais uzturēšanās ilgums ir trīs naktis. Rezervācija veicama portālā www.Airbnb.de.

Itālija

Amalfi piekrasti Itālijā iespējams iepazīt, apmetoties, piemēram, viesu uzņēmēja Džuzepes (Guiseppe) renovētajā akmens mājā San Mauro Cilento-Acciaroli. Māja atrodas tikai dažu metru attālumā no prāmju piestātnes uz Kapri salu un līdzās smilšainajām Amalfi pludmalēm. Divām personām nakts Džuzepes apartamentos izmaksās, sākot no 70 eiro, trim personām – no 87,50 eiro. Rezervācija veicama portālā www.9flats.de

Spānija

Dažu minūšu gājiena attālumā no Barselonas simbola – Sagrada Familia katedrāles atrodas Andrē (Andres) dzīvoklis, kurā viesi var noīrēt lielu divvietīgu istabu. Brīvajā laikā Andrē labprāt pats izklaidē viesus, kā arī dod vērtīgus padomus par apskaties objektiem Katalonijas galvaspilsētā. Vienam cilvēkam nakšņošana izmaksās, sākot no 26 eiro. Rezervācija veicama portālā www.Airbnb.de.

Austrija

Ja vēlaties iepazīt Grācu un vienlaikus – īstu austriešu dzīvesveidu, nelielajā Globeregas pilsētiņā (Globeregg) netālu no Grācas iespējams apmesties 200 gadus vecā, nesen renovētā vīna darītavā „Sausal”, kas atrodas 4000 kvadrātmetru liela augļu koku dārza vidū un piedāvā skatu uz Alpu virsotnēm. Ēka saņēmusi arī vairākas balvas arhitektūrā. Nakts divām personām izmaksā, sākot no 97 eiro. Rezervācija veicama portālā www.Roomorama.de.

Francija

No nelielā augšstāva balkoniņa ēkā pie metro stacijas Voltaire iespējams gluži vai tuvplānā aplūkot Parīzes Dievmātes katedrāli. Madam Klotildes (Clothilde) izīrētā istaba ir svaigi remontēta, tajā ir interneta pieslēgums un atsevišķa vannas istaba. Nakšņošana vienai personai izmaksās, sākot no 21 eiro. Rezervācija veicama portālā www.Wimdu.de.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 oTTo 04/03/2012 13:48 Nu nav Portugālē tādas pilsētas! Ir reģions Algarve, kurā atrodas diezgan daudz nelielu pilsētu un ciemu - piemēram, Faro, Lagos (ko noteikti iesaku apmeklēt), Sagres... Kur tad īstu atrodas minētais eko mājoklis?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31191421sec.