Jūties kā cālis, pavadi nakti olā! – Dīvaina viesnīca Beļģijā

Beļģijas pilsētā Štekenē (Stekene) apmēram 30 kilometru attālumā no Antverpenes iespējams izmēģināt, kā jūtas cālis, atrodoties olas čaumalā.

Nakšņošanas iespējas kanalizācijas caurulēs vai koka zaros izveidotā ligzdā – pasaulē ir daudz traku viesnīcu ideju, un pie tādām pieder arī šī: astoņus kvadrātmetrus plašā ola Štekenē piedāvā tūristiem „čaumalu virs galvas” – īsti piemērotas tematiskās naktsmājas Lieldienu laikā un pavasarī vispār.

Kāpēc olas tikai meklēt, ripināt un krāsot, ja olā var arī paslēpties? – aprīlī tūristi var rezervēt dizaina viesnīcu dabas rezervāta teritorijā apmēram 30 kilometru attālumā no ostas pilsētas Antverpenes. Astoņus kvadrātmetrus lielā ola piedāvā naktsmājas divām personām ar vannasistabu un tualeti turpat olas iekšienē.

Sākotnē dzīvojamais objekts – ola ar nosaukumu „Blop VB3” tika projektēts kā kādas privātmājas piebūve, bet vēlāk kļuva par Verbekes fonda (Verbeke Foundation) – privātas Eiropas modernās mākslas iniciatīvas - kolekcijas sastāvdaļu.

Kolekcija aizņem divus hektārus lielu platību apmēram 12 hektārus plaša dabas rezervāta teritorijā. Šobrīd tajā uzturas un strādā pieci mākslinieki. Apmeklētāji rezervāta teritorijā var aplūkot ne tikai viesnīcu olas formā, bet arī citus mākslas objektus un iepazīties ar pašiem māksliniekiem.

Dzīvojamo olu „Blop” aprīlī iespējams rezervēt par 180 eiro par nakti divām personām. Minimālais uzturēšanās laiks olā ir trīs naktis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Dome Hotel
,


Daugavkrasti
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53104281sec.