Tūristu atrakcija Jaunzēlandē – brauciens ar tanku pāri automašīnām

Bērnībā sapņojāt par to, ka vadāt milzīgu tanku, kas savā ceļā samaļ visu, ieskaitot automašīnas? Tad jums jādodas uz Jaunzēlandi, jo šīs Okeānijas salu valsts vienā no lielākajām pilsētām Kristčērčā (Christchurch) tūristiem tiek piedāvāta tieši šāda atrakcija – brauciens 52 tonnas smagā tankā, ieskaitot braucienu pāri automašīnai.

Uzņēmuma Tanks for Everthing braucamrīku parkā ir astoņi tanki un dažādas apvidus automašīnas, ko iespējams noīrēt savdabīgiem izklaides braucieniem slēgtā teritorijā.

Pirms sēšanās tankā tūristi saņem apmēram vienu stundu ilgu instruktāžu un uzzina informāciju par dažādiem tanku tipiem, to vēsturi un īpatnībām.

Apmeklētājiem ir iespēja izvēlēties starp individuālo vai grupas braucienu, kurā piedalās līdz piecām personām. Visiem, kas vēlas pavizināties tankā, pirms došanās trasē tiek izsniegtas ķiveres un speciālas jakas, bet tanku pa trasi vada uzņēmuma darbinieks. Tie, kuri vēlas un kuriem pietiek drosmes, pēc vēl vienas drošības instruktāžas un īsas apmācības tanka vadīšanā var paši pamēģināt izkustināt smago kaujasmašīnu no vietas. Brauciena ilgums ir apmēram 20 minūtes.

Ja kādam šāda tūre 52 tonnas smagajā britu Centurion tankā, kādi savulaik tika izmantoti Vjetnamas karā, ir par maz, tad papildus 450 ASV dolārus dārgajai biļetei piemaksājot vēl 395, iespējams ar Big Daddy („lielo tēti”), kā īpašnieks sirsnīgi dēvē savus tankus, pārbraukt pāri automašīnai.

Toties, ja jums šķiet, ka Jaunzēlande un Kristčērča ir par tālu, varat apmeklēt tanku vadīšanas stundas tepat Eiropā, piemēram, Vācijas pilsētā Bērfeldē (Beerfelde) apmēram 50 kilometrus uz dienvidaustrumiem no Berlīnes, kur vizināšanās iespējama padomju ražojuma tankos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Populārākais Itālijas pludmales kūrorts! Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 487 EUR
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50594592sec.