Norvēģu kruīza kompānija plāno kuģa apgleznošanu

Norvēģu kruīzu kompānija septembrī publicējusi pirmo attēlu, kā varētu izskatīties tai piederošais kuģis pēc tā korpusa izdaiļošanas.

Kompānija "Norwegian Cruise Line" nolīgusi popārta stila piekopēju Pīteru Maksu, lai radītu unikālu eksterjera dizainu jaunajam kuģim "Norwegian Breakaway". Mākslinieka uzdevums – uz vairāk nekā 3 700 kvadrātmetru lielas kruīza lainera korpusa daļas attēlot Ņujorkai (ASV) raksturīgus elementus, piemēram, Manhetenas ainavu un Brīvības statuju.

Plānots, ka turpmāk 144 000 tonnu smagais kruīza laineris "Norwegian Breakaway" kļūs par peldošu mākslas darbu un katru sestdienu pietauvosies Ņujorkas ostā, lai priecētu interesentus.

Tikmēr citai, labi pazīstamai kruīza kompānija "Celebrity Cruises", ir līdzīgas nostādnes attiecībā uz mākslu – ceļotājiem tiek piedāvātas praktiskas nodarbības zīmēšanā, gleznošanā un citās radošās izpausmēs, tostarp kulinārijas mākslā.

Kuģis "Norwegian Breakaway", kas pašreiz tiek būvēts Vācijā, savu debiju piedzīvos 2013. gada aprīlī. Plānots, ka tas visa gada garumā veiks ceļu no Ņujorkas uz Bermudu un Bahamu salām, kā arī kļūs par lielāko kuģi, kāds jebkad pastāvīgi pietauvosies Ņujorkas ostā.

Tādējādi "Norwegian Cruise Line" cer papildināt līdz šim ne visai plašo piedāvājumu kruīzu cienītājiem no Ņujorkas.

Jau no 2013. gada oktobra klientiem iecerēts piedāvāt septiņu līdz divpadsmit dienu ilgus kruīzus uz Bahamu salām un Floridu, maršrutā iekļaujot tādas ostas kā Naso, Orlando un Kanaveralu, bet 2014. gada janvārī plānoti arī 12 dienu ilgi ceļojumi pa Dienvidkarību salām, kā arī īpaši kruīza braucieni nedēļas nogalēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Svinēt ziedoni ūdenstornī Liepājas reģiona TIB
4. maijā Karostas ūdenstornī, Ģenerāļa Baloža ielā 29, Liepājā, notiks vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.590837sec.