5 iespaidīgākās viesnīcas, kas durvis vērs 2013. gadā

Lasītāju uzmanībai – piecas satriecošas, pašlaik topošas viesnīcas, kurās jaunāko tehnoloģiju pārpilnību, dizaina un arhitektūras inovācijas, kā arī neaizmirstamu apkalpošanas servisu varēs baudīt jau nākamgad.

Shangri-La Hotel, Londona (Lielbritānija)

Viesnīca "Shangri-La" durvis vērs Londonas augstākajā ēkā - "The Shard Building", un no tās numuriem pavērsies neaizmirstams skats uz pilsētas darījumu rajona celtnēm.

Luksusa viesnīcas telpas iespaidīgajā ēkā, kas tiek uzskatīta par vienu pēdējā laika ambiciozākajiem projektiem Eiropā, aizņems 34. – 52. stāvu.

185 luksusa numuri ar vidējo platību 42 kvadrātmetri solās būt vieni no lielākajiem Londonā. Plānots viesiem atvērt arī 17 daudz plašākus apartamentus.

Istabās būs pieejamas gultas ar īpašu ķermeņa atbalsta tehnoloģiju, ekskluzīva dizaina LCD televizori, kā arī modernākās audioiekārtas.

Parkroyal on Pickering, Singapūra

Piemērojoties konceptam "dārzs viesnīcā", "Parkroyal on Pickering" jau pirms atvēršanas guvusi neskaitāmus apbalvojumus.

Viesnīca ar 367 numuriem solās būt "urbānā oāze" Singapūras centrā – inovatīvi dizaina risinājumi apvienojumā ar videi draudzīgu tehnoloģiju pielietošanu jau šobrīd ļāvuši tai ierindoties Singapūras "zaļāko" struktūru vidū.

"Parkroyal on Pickering" atradīsies tuvumā bāru un restorānu pārpildītam rajonam Singapūras upes krastā. Viesnīca apmeklētājiem būs pieejama jau 2012. gadā, taču 2013. gadā šeit plānota vērienīga atklāšanas ceremonija.

Hotel Indigo, Hongkonga (Ķīna)

"Hotel Indigo" ar tās ekskluzīvo bāru uz jumta un peldbaseinu ar stikla grīdu solās kļūt par iespaidīgu jaunievedumu Hongkongas vēsturiskajā un kontrastainajā Vančai rajonā.

Lai viesnīcas sienas burtiski spētu viesiem pavēstīt par pilsētas vēsturiskajiem notikumus, tajā izbūvēs 138 numurus ar individuālu dizainu un unikāliem mākslas darbiem. Turklāt Vančai rajona veikali, tirgus plači, restorāni un bāri atradīsies vien rokas stiepiena attālumā.

Sea Sentosa, Bali (Indonēzija)

Luksusa apartamentu grupas "Sea Sentosa" būvniecība Bali solās kļūt par moderna itāļu dizaina un vietējo tradīciju apvienojumu – šeit tiks radīti vertikālie dārzi, pludmales restorāni un naktsklubs, kā arī kafejnīcas, SPA centrs un trenažieru zāle.

Viesiem būs iespēja apmesties vienas vai divu guļamistabu apartamentos, kā arī trīs guļamistabu villās ar neaizmirstamu skatu uz lagūnu, kuras izmēri pārsniedz trīs Olimpisko spēļu peldbaseinu platību.

InterContinental Dubai Marina (AAE)

Dubaijas jaunā "InterContinental" viesnīca ir tā dēvētā "Līča centra" izbūves projekta daļa – šeit viesi varēs baudīt pilsētas, kā arī Arābu līča panorāmu.

"InterContinental Dubai Marina" būs 132 istabas un 196 lielāki apartamenti, to skaitā studijas tipa un vienas, divu, trīs un pat četru guļamistabu numuri. Plānots atvērt arī astoņus restorānus, bārus, klubus, SPA centru un veselības klubu. Viesnīcas atklāšana plānota 2013. gada noslēgumā – tā atradīsies netālu no populārās Džumeiras pludmales.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.05.2024 - 17.05.2024 AAE - Dubaija! Latvia Tours
Saules un jūras baudītājiem piemērotākais laiks ir pavasaris un rudens, jo tieši tad var iegūt lielisku iedegumu, bet vakaros atvēsināties kādā | Skatīt vairāk
no 736.00 EUR
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.10763907sec.