Nākotnē populāras kļūs ledus viesnīcas un jogas seansi lidostās

Tūrisma ekspertu pareģojumi jau tuvākajā nākotnē saistīti ne tikai ar tehnoloģiskām inovācijām ik uz soļa, bet arī neierastiem piedāvājumiem viesmīlības jomā – ceļotāji nākotnē varēs izmantot viedtālruņus kā viesnīcu numuru atslēgas, nodoties jogas seansiem lidostās un izvēlēties mājīgas naktsmītnes iepirkšanās centros.

Arī kruīzi – īpaši upju kruīzi – 2013. gadā iemantos vēl neredzētu popularitāti. Paredzams arī tā dēvētā politiskā tūrisma uzplaukums – BBC korespondenti piedāvās ekskursijas uz Ziemeļīriju, bet pasaules politiskie eksperti interesentus vedīs uz Ziemeļkoreju un citiem pasaules karstajiem punktiem.

"Skypark Central Hotel" viesnīcas reģistratūrā Seulā (Dienvidkoreja) viesi jau tagad var saņemt viedtālruni atslēgas kartes vietā, kas tikusi izmantota iepriekš, lai iekļūtu numuriņā. Viedtālruni viņi var izmantot arī kā TV, temperatūras un apgaismojuma kontrolierīci, kā arī ar tā palīdzību nomainīt istabas statusu uz "netraucēt".

Arī kosmosa tūrisma iespējas šogad par soli tuvāk pietuvosies realitātei – vairākas kompānijas ir gatavas pēdējiem soļiem, lai pielāgotu ekipējumu vai nepieciešamo plānošanu.

Tā, piemēram, Ričarda Brensona "Virgin Galactic" cer uzsākt pirmās hibrīddzinēja raķetes pārbaudes, kuru nākotnē plānots izmantot interesentu nogādāšanai kosmosā.

Starptautiskās mārketinga komunikāciju kompānijas JWT 2013. gada tendenču apskats liecina, ka vairākas lidostas pasažieriem plāno piedāvāt iespējas nodoties vingrošanai un sporta aktivitātēm. Sanfrancisko Starptautiskajā lidostā (ASV) jau tagad atklāta jogas telpa, bet vairākās Mineapolisas Sentpola Starptautiskās lidostas uzgaidāmajās zālēs atrodami speciāli celiņi pastaigām.

Viena no tendencēm viesmīlības industrijā saistīta ar hoteļiem tirdzniecības centros – "Dubai Mall" šogad plānota "Sheraton" viesnīcas atklāšana, bet "Yas Mall", kas durvis vērs Abū Dabī, būs izvietotas pat septiņas viesnīcas.

Tā dēvētās ledus viesnīcas – pagaidu kompleksi, kas būvēti no ledus blokiem – solās iemantot aizvien lielāku popularitāti. Piemēram, Adrians Ginters savu pirmo ledus viesnīcu Eiropā atklāja 1996. gadā, taču nu tās atrodamas septiņos ciematos Andorā, Šveicē un Vācijā, ik sezonu no Ziemassvētku dienas līdz aprīlim piesaistot vairāk nekā 10 000 apmeklētāju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 23.05.2024 Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59902883sec.