Dodies uz Maldivu salām - ja vēlies, lai katrs ieguldītais lats atmaksājas

Turpinot stāstīt par Maldivu salām (skatīt rakstu par Maldivu salu tūrisma neseno vēsturi), Relaks Tūres projektu vadītājas Elīnas Vītolas stāstījums par Maldivu salām aizraus daudzus ceļotājus.

Tā kā kopš 2012.gada novembra Turkish Airlines piedāvā ērtus tiešos lidojumus no Stambulas uz Male, Maldivu salas kļuvušas vēl pievilcīgākas un ērtāk sasniedzamas.

Elīna uzsver, ka uz Maldivu salām labāk doties pāriem, jaunlaulātajiem – tās ir ideāls medusmēneša galamērķis vai arī ģimenēm. Relaks Tūres projektu vadītāja iesaka: "Ja tik tālu esat nolēmuši doties, tad viena nedēļa varētu būtu par maz, bet tikai tad, ja cilvēkam patīk atpūsties, sauļoties, baudīt ēdienu un vēl tiem, kuriem patīk ūdens aktivitātes, jo parasti uz katras salas ir tikai viena viesnīca un teritorija nav ļoti liela. Vēl ir iespēja apvienot atpūtu ar Šrilankas apskati, kas ir tikai pusotras stundas lidojuma attālumā no Maldivu salām."

Maldivu salās iespējams izbaudīt dažādas aktivitātes, kas saistītas ar ūdeni - snorkelēšana, niršana, saulrieta kruīzi, apmeklējot vietējos iedzīvotājus, delfīnu vērošana, katamarāni, kajaki, kā arī dažādas SPA procedūras.

Relaks Tūres piedāvājumā ir dažādu kategoriju viesnīcas Maldivu salās – sākot no trīs līdz piecu zvaigžņu, kā arī iekļauta sagaidīšana un serviss lidostā - sagaida pārstāvis, kas palīdz nokļūt līdz transfēram, kas tālāk nogādās uz viesnīcu ar lidmašīnu (seaplane) vai laivu (speedboat). Ir viesnīcas, kurām ir sava "lounge" telpa, ja jāgaida ilgāk, tur var baudīt aukstos dzērienus, tēju vai kafiju, izmantot dušu, ja laiks līdz lidojumam ir ilgāks.

Lai iedvesmotu doties uz Maldivu salām, Elīna stāsta: "Vieni no Relaks Tūres pēdējiem klientiem, kas devās uz Maldivu salām teica, ka Maldivas nav lētas, bet katrs samaksātais lats ir tā vērts..."

Vairāk informācijas interneta vietnē www.relaksture.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 31.05.2024 Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 26.05.2024 Eriņu kauss motokrosā 2024 1. posms Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25. maijā plkst. 12.00 mototrasē “Eriņi” norisināsies motokrosa sacensību seriāla “Eriņu kauss 2024” izcīņas 1. posms. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 01.06.2024 Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.05.2024 - 31.05.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.75768781sec.