5 lieliski pasaules peldbaseini, kurp doties veldzes meklējumos

Ja nākamajās brīvdienās plānots doties tropu saules medībās, pastāv iespēja nonākt pamatīgas dilemmas priekšā – kūrorti piedāvā aizvien pasakainākas atpūtas iespējas, kuru neatņemama sastāvdaļa ir mirdzoši kristāldzidra ūdens peldbaseini.

Izvēle starp veldzējošu atpūtu klints pavēnī Santorini salā vai remdējošu atslodzi iespaidīgajā "W-Retreat" kūrortā Ko Samui (Taizeme) var būt visai sarežģīta, taču pavisam noteikti ir skaidrs, ka šie galamērķi sniegs vēl vairāk baudas nekā cerēts.

Kūrorts San Alfonso del Mar, Čīle

Pasaulē lielākais ārpustelpu peldbaseins (attēlā) ir gandrīz vienu kilometru garš – neliela pamērcēšanās šeit ātri vien var pārvērsties peldēšanas maratonā. Turklāt tas piemērots tikai pieredzējušiem un drosmīgiem peldētājiem – tas ir arī pasaulē dziļākais peldbaseins, vietumis sasniedzot 35 metru atzīmi.

Kantikies Hotel Oia, Santorini, Grieķija

Piesmakušā ofisa nomaiņa pret trīs apburošiem peldbaseiniem ar pasakainu skatu uz Grieķijas zili balto skaistumu ir viens no labākajiem ideālu brīvdienu scenārijiem. Viesnīca "Katikies" Santorini kūrortā piedāvā ideālu patvērumu laiskas atpūtas meklētājiem – vulkāniskās klints atseguma ēnā izvietotais baseins papildināts ar turpat esošo bāru.

Hard Rock Hotel, Lasvegasa, ASV

Lasvegasas leģendārajā "Hard Rock Hotel" mājo visīstākais pludmales ballīšu dzīvesstila iemiesojums – viesiem tiek piedāvāta iespēja katru nedēļas nogali pavadīt neaizmirstamā ballītē pie 18 581 kvadrātmetra plašā peldbaseina. Turklāt tas ir tematiski sadalīts – katrs var izvēlēties piemērotāko stūrīti aizraujošām izklaidēm. "Hard Rock Hotel" piedāvājums visticamāk nederēs tiem, kas atvaļinājumu iecerējuši pavadīt snauduļojot, taču tā ir lieliska vieta, kur atveldzēties no ikdienas un nodoties trakulīgiem ballīšu piedzīvojumiem.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, Šanhaja, Ķīna

Atpūtnieki Pudongas rajona "Holiday Inn" Šanhajā var pamāt garāmgājējiem, veldzējoties "debesu peldbaseinā". 30 metrus garais baseins ar īpaši izturīga organiskā stikla grīdu izvietots 24 stāvus virs zemes – peldētāju sajūtas līdzinās "lidošanai" pa gaisu, jo ūdenstilpne karājas pāri viesnīcas ēkas struktūrai.

W Retreat, Ko Samui, Taizeme

Grūti iedomāties labāku risinājumu laiskai atpūtai – "W Retreat" kūrortā piedāvā iegremdēties apburošos "bezgalības" peldbaseinos, kuri, šķiet, iesniedzas okeānā, vienlaicīgi baudot piesātināto tropiskās salas burvību. Pēc peldes kopā ar draugiem ieteicams doties uz vienu no atpūtas ligzdiņām, kas "iegremdētas" peldbaseinā, un pie garda kokteiļa glāzes turpināt baudas odiseju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 25.05.2024 Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 Krēta. Karstais piedāvājums  Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 269 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42078209sec.