Sarkano laukumu pieprasa atbrīvot no milzu Louis Vuitton čemodāna

Iedzīvotāju sūdzību dēļ Francijas luksusa zīmolam Louis Vuitton Maskavas Sarkano laukumu jāatbrīvo no paviljona gigantiska čemodāna veidolā, kas tur uzstādīts izstādes rīkošanas nolūkos.

Milzīgā, brūnā ceļasoma, kuru rotā labi pazīstamais Louis Vuitton zīmola raksts, Sarkanajā laukumā, iepretim 19. gadsimtā celtajam tirdzniecības centram "GUM", tika uzstādīta 2013. gada novembra vidū. Jau drīz vien Krievijas Komunistiskās partijas pārstāvji izrādīja bažas par čemodāna atrašanos Ļeņina kapa tiešā tuvumā, savukārt tūristi un vietējie iedzīvotāji sūdzējās, ka Louis Vuitton reklāma aizsedz skatu uz vēsturiskajiem objektiem Sarkanajā laukumā.

Kā atzinuši tirdzniecības centra pārstāvji, viņi aicinājuši Louis Vuitton novākt uzstādīto paviljonu. Tāpat avots no Kremļa atklājis Krievijas ziņu aģentūrām, ka milzīgās būves uzstādīšana "nav bijusi saskaņota ar prezidenta administrāciju".

"Ņemot vērā sabiedrības nostāju, kā arī faktu, ka paviljona izmērs pārsniedz pieļaujamos parametrus, mēs lūdzām Louis Vuitton to nekavējoties demontēt," minēts "GUM" mājaslapā.

Divstāvīgais paviljons sākotnēji tika uzsliets, lai tajā rīkotu izstādi, kuras tematika saistīta ar slaveniem ceļotājiem, kuri reiz izmantojuši Louis Vuitton zīmola bagāžas somas. Tomēr atsevišķi mediji drīz vien saskatīja, ka čemodānu patiesībā varētu nodēvēt par mūsdienu Krievijas simbolu, kur, pateicoties korupcijai, iespējams itin viss – pat gigantiskas reklāmas uzstādīšana simboliskā laukumā bez pašu maskaviešu ziņas.

Maskavas dome ziņu aģentūrai Interfax ziņojusi, ka organizatori gatavojas demontēt instalāciju un to jau nodēvējuši par "kļūdu".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 07.05.2024 Muzeju nakts rosība Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Eiropas Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47633195sec.