Pingvīni Lielbritānijā nepatīkamu laika apstākļu dēļ ieslīguši depresijā

Pingvīni kādā Lielbritānijas rezervātā šī gada sākumā valdošo nepatīkamo laika apstākļu dēļ pavisam zaudējuši dzīvesprieku, tādēļ nolemts dzīvniekus ārstēt, izmantojot antidepresantus.

Pastāvīgais vējš, lietavas un sniegs, kas šoziem šausta Britu salas, Humbolta pingvīniem rezervātā "Sea Life Centre" Skārboro licis sajusties pagalam nelāgi, vēsta laikraksts The Guardian.

"Humbolta pinvgīni savvaļā Peru un Čīles krastos mēdz būt pakļauti visai skarbiem laika apstākļiem," ziņu aģentūrai Guzelian atzinusi rezervāta pārstāve Lindseja Krauforda. "Tomēr viņi nav pieraduši pie intensīviem nokrišņiem un spēcīga vēja, kas pieturas nedēļām ilgi."

"Pēc pirmās nedēļas mūsu putni šķita apraduši ar laika apstākļiem, taču nu, pēc aptuveni mēneša, viņi ir pamatīgi saskumuši un noguruši. Gluži kā mēs, cilvēki."

Šī gan nav pirmā reize, kad pingvīnus "Sea Life Centre" piemeklējusi "depresija" kādu vides izmaiņu dēļ. Pirms trim gadiem tie kļuvuši nemierīgi un noskumuši pēc tam, kad viņu iežogojumā bija iekļuvis kāds svešinieks.

Antidepresanti dzīvniekiem nozīmēti, lai tos pasargātu no nopietnākām kaitēm. "Līdz šim viņiem, šķiet, viss ir kārtībā, tomēr mēs visi ļoti ceram, ka laika apstākļi mainīsies, un vismaz uz dažām dienām uzspīdēs saule, lai sniegtu pingvīniem tonusu, kas tiem tik ļoti nepieciešams," atzīst Krauforda.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97527194sec.