Eiropas labākie galamērķi šopinga entuziastiem

Tev patīk ceļot pa Eiropu un iepirkties par samērīgām cenām? Dodam Tev iespēju ielūkoties labākajos iepirkšanās galamērķos Eiropā. Atklāj modes preču izpārdošanas Milānā, Londonā un Parīzē, un iepazīsti modernākās vietas Amsterdamā, Berlīnē un Briselē. Bet, ja vēlies iepirkties gudri un par viszemākajām cenām, tad Tev jādodas uz Lisabonu vai Stambulu.

Rekomendējam doties uz sekojošām vietām Eiropā, lai gudri iepirktos:

LONDONA

Londona ir viena no lieliskākajām iepirkšanās galvaspilsētām Eiropā. Labākās iepirkšanās vietas Londonā atrodas Karnabija ielā (Carnaby Street) un Konventa dārzā (Convent Garden). Ziemas izpārdošanas laiks Londonā sākas jau pēc Ziemassvētkiem – no 26. decembra un turpinās līdz janvāra vidum. Savukārt vasaras izpārdošana sākas trešajā jūnija nedēļā un turpinās līdz jūlija vidum.

MILĀNA

Milāna ir neticami bagāta ar zīmolu precēm, kas sagādā prieku cilvēkiem ar ļoti dažādām gaumēm. Vispopulārākā iepirkšanās vieta Milānā ir Dolce&Gabbana fabrikas outlets (atrodas Rossini 70, Legnano). Ziemas izpārdošana Milānā sākas 7. janvārī un turpinās 30 dienas, bet vasaras izpārdošana sākas 7. jūlijā un turpinās 30 dienas.

LISABONA

Lisabona ir lielisks galamērķis iepirkšanās entuziastiem, jo Portugālē ražotie apģērba gabali ir ļoti kvalitatīvi un nopērkami par ļoti samērīgām cenām. Ja vēlies atrast vislabākās iepirkšanās vietas Lisabonā, tad Tev jādodas prom no centra un jāmeklē outleti, kur iespējams kaulēties par vēl zemākām cenām. Ziemas izpārdošana Lisabonā ir no 7. janvārā līdz 28. februārim. Vasaras izpārdošana sākas 7. jūnijā un beidzas 30. septembrī.

MADRIDE

Madridē vislabākā iepirkšanās vieta atrodas Salesā (Salesas), jo tā ir īpaša ar daudzzīmolu mazumtirgotājiem. Salesā iespējams atrast tādus spāņu zīmolus kā Yube, Nice Things, NAC. Ziemas izpārdošana ir no 7. jānvāra līdz 7. martam, bet vasaras - no jūlija vidus līdz septembra beigām.

PARĪZE

Ja esi Parīzē, Tev noteikti jādodas uz Galleries Lafayette & Champs-Elysées, jo šeit varēsi atrast visdažādākos zīmolus savai gaumei 70 000 m² lielā platībā. Šī iepirkšanās vieta garantē unikālu iepirkšanos, jo šis ir lielākais universālveikals pasaulē. Ziemas izpārdošana ir no janvāra sākuma līdz februāra vidum, bet vasaras izpārdošana sākas jūnija beigās un turpinās līdz jūlija beigām.

STAMBULA

Stambulā ir dučiem iepirkšanās centru, bet unikālākais no tiem ir tirdzniecības centrs Kanyon Shopping Mall, jo šim iepirkšanās centram ir kanjona forma. Kanjona iepirkšanās centrā iespējams atrast zīmolus dažādām gaumēm. Ziemas izpārdošana Stambulā ir decembrī un janvārī, savukārt vasaras izpārdošana ir jūnijā un jūlijā.

BARSELONA

Barselona ir skaista, romantiska un moderna pilsēta, kā arī iepirkšanās entuziastu paradīze, jo pat ziemas laikā šeit ir saulains. Ja esi Barselonā, Tev noteikti jādodas iepirkties uz El Corte Inglès at Plaça Catalunya. Ziemas izpārdošana sākas ar 7. janvāri un turpinās līdz marta beigām, bet vasaras izpārdošana ir no 1. jūlija līdz 31. augustam.

BERLĪNE

Berlīne ir domāta elegantas un kosmopolītas iepirkšanās cienītājiem. Lieliska iepirkšanās vieta atrodas Frīdriha ielā (Berlin’s Friedrichstraße), kur iespējams atrast dažādu dizaineru apģērbus, aksesuārus, kosmētiku, grāmatas un citas preces. Berlīnē ziemas izpārdošana ir janvāra beigās, bet vasaras izpārdošana - augusta beigās.

BRISELE

Brisele ir dizaina un zīmolu iepirkšanās entuziastu paradīze. Ja esi Briselē, tad iesakām doties uz tādām ielām kā Rue Neuve, Avenue Louise un rue Dansaert, šeit noteikti varēsi atrast kaut ko savai gaumei. Ziemas izpārdošana Briselē sākas 3. janvārī un beidzas 31. janvārī. Vasaras izpārdošana Briselē sākas 1. jūlijā un beidzas 31. jūlijā.

AMSTERDAMA

Amsterdamas blīvais centra rajons ir viens no iemesliem, kāpēc tā ir lieliska vieta iepirkšanās entuziastiem. Ja esi Amsterdamā, tad iesakām doties uz tirdzniecības centru Bijenkorf shopping centre. Ziemas izpārdošana ir janvārī, bet vasaras izpārdošana ir augustā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR
Ernsta Glika vārds mūsdienu Alūksnē Alūksnes TIC
Atzīmējot mācītāja un skolotāja Ernsta Glika 370.gadadienu, aicinām doties aptuveni 4 kilometrus garā pastaigā iepazīstot vietas Alūksnē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 18.05.2024 Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.26604199sec.