Pasaulē piedzīvojumiem bagātākie medusmēneša galapunkti

No dziļūdens niršanas Fidži līdz izjādēm cauri Īrijas mežiem, šie medusmēnešu galamērķi ir vieni no aizraujošākajiem un romantiskākajiem vienlaikus. Aptverot visu pasauli, tieši šīs vietas ceļotāju, kas tikko salaulājušies aprindās, atzītas par vispiemērotākajām eksotiska medusmēneša piedzīvošanā. 

1. Meksika – Lapasa 

Nav nekāds pārsteigums, ka tieši Meksika ir populāra ar medusmēnešu vietām. Bet tā vietā, lai dotos medusmēnesī uz Kankunu, Rivjeru Maju, Karmenas pludmali vai Kozumelu, kas ir populārākie galamērķi, iesakām doties uz Lapasu. Šī vēsturiskā piekrastes pilsēta atrodas Kortesa jūras krastā un piedāvā doties piedzīvojumiem pilnās ekskursijās, kā laikā iespējams izbaudīt peldēšanu kopā ar jūras lauvām vai SUP dēļiem kopā ar vaļu haizivīm. 

2. Karību salas – Sentlūsija

Šeit jūs atradīsiet ne tikai vienus no skaistākajiem kūrortiem, bet arī daudzas aizraujošas aktivitātes, ieskaitot niršanu, snorklēšanu, pārgājienus un vairoga sērfošanu – tās ir tikai dažas no iespējām. Šī vieta būs piemērota arī dabas mīļotājiem. 

3. ASV – Blokailenda

Ja ir runa par ASV, tad šeit populārākās vietas, kur pavadīt medusmēnesi, ir Kalifornija un Florida. Tomēr, par piedzīvojumiem bagātāko galamērķi medusmēneša izbaudīšanai jāmin tieši Blokailenda. Šeit ir augsti attīstīta velokultūra, sulīgi zaļi pauguri, stāvas piekrastes kraujas un 27 km gara pludmale.

4. Eiropa – Konga, Īrija

Starp skaistiem mežiem un ielejām Īrijā ir vieta, ko sauc par Kongu. Šeit pavadītais medusmēnesis būs jo īpašs ar meža takām, ezeriem un kalniem, kas tiek aprakstīta kā maģiska kombinācija. Ešfordas pils, kas atrodas šeit, piedāvā iespēju doties izjādē pa šiem mežiem un pakalniem. Ir iespējams arī izbaudīt privātas jāšanas nodarbības.

5. Āfrika – kāpšana Kilimandžaro

Dažiem tas varētu izklausīties traki, bet īstiem piedzīvojumu meklētājiem nekas nebūs romantiskāks par došanos kalna virsotnē divatā. 18 dienu garš piedzīvojums vedīs ceļotājus augšup par kalnu ceļu, kā galā būs satriecoši brīnišķīgs skats. Šī ir vieta, kur ceļotāji ne tikai dodas medusmēnesī, bet arī tiek izteikti bildinājumi un pat notiek īstas kāzas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024  Jāņa Šipkēvica koncerts Valmieras TIC
3. maijā, 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim. | Skatīt vairāk
25 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 05.05.2024 4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18661499sec.