Populārākie rotaslietu zīmoli pasaulē

Sievietes vienmēr vēlas sevi izdaiļot ar kaut ko krāšņu, tāpēc ļoti populāri ceļojot ir iegādāties bižutēriju.  Tomēr kvalitatīvu un gaumīgu bižutēriju atrast nav viegli. Vai vēlaties uzzināt, kuri dārglietu un krāšņum lietu zīmoli ir vispieprasītākie pasaulē?

10. Mikimoto

Šī ir Japāņu luksusa pērļu kompānija, kuru dibināja Mikimoto Kokichi 1858. gadā, viņš ir arī autors pirmajām izgatavotajām pērlēm. Kompānija ir slavena ar vislabākajiem bižutērijas dizaina veidojumiem un to augsto kvalitāti.

9. Buccellati

Itālijas juvelierizstrādājumu kompānija, kuras dibinātājs Gianmaria Buccellati 1919. gadā sāka veidot rotaslietas ar gravējumiem, zeltu un dārgakmeņiem.

8. Graff

Šīs zīmols ir plaši pazīstams tā augstās klases ražojumu dēļ. Kompānija dibināta 1960. gadā, un tās galvenā mītne atrodas Londonā. Zīmola aizsācējs ir Laurence Graff, kurš savu biznesu sācis ar pulksteņu un augstākās klases rotaslietu ražošanu. Jāpiemin, ka savos izstrādājumos kompānija lieto retākos dimantus, lai padarītu preci unikālu.

7. Tiffany & Co

Tiffany & Company zināma arī kā vienkārši Tiffany ir Amerikāņu juvelierizstrādājumu kompānija, kas specializējas dažādu luksusa preču ražošanā, piemēram, dimanta rotaslietu, sudraba, kristāla, dažādu ādas izstrādājumu aksesuāru izstrādi. Uzņēmumu ir dibinājis Charles Lewis Tiffany 1837. gadā un tā galvenā mītne atrodas Ņujorkā. Uzņēmums jo īpaši slavens kļuva pēc filmas Breakfest at Tiffany’s uzņemšanas.

6. Harry Winston

Amerikāņu izstrādājumu zīmols, kurš dibināts 1932. gadā un tā galvenā mītne atrodas Ņujorkā. Uzņēmums ir populārs kvalitatīvās produkcijas dēļ un pasaules slavenības bieži vien izvēlas tieši Harry Winston izstrādājumus.

5. Van Cleef & Arpels

Slavena franču kompānija, kas specializējas pulksteņu, juvelierizstrādājumu un smaržu izstrādē. To dibinājis Alfred Van Cleef un Arpels Salmon 1896. gadā Francijā. Lielākā daļa dizainu veidoti iedvesmojoties no apkārtējās dabas, piemēram, jaunās kolekcijas gredzeni ir iekļauti tauriņu un ziedu fragmenti.

4. Piaget

Tas ir plaši pazīstams Šveices uzņēmums, kas ražo luksusa pulksteņus, kuros iestrādāti dimanti. Papildus tam, pulksteņmeistari ražo arī dažādus juvelierizstrādājumus. Kompāniju dibināja Georges Edouard Piaget, 1874. gadā. Tā galvenā mītne atrodas Ženēvā, Šveicē.

3. Bvlgari

Sotirios Voulgaris dibināja uzņēmumu 1884. gadā. Tās ir Itālijas ražojuma rotaslietas, kuru dizains ir gan klasisks, gan mūsdienīgs. Bvlgari ražo gan rotaslietas, gan pulksteņus, smaržas, kosmētiku un dažādus aksesuārus.

2. Cartier

Šīs kompānijas dizainu pieprasa lielākā daļa pasaules slavenību un karaļnama pārstāvju. Ražojumus raksturo kvalitāte un dizains. Uzņēmumu dibināja  Louis-Francois Cartier, 1947. gadā Parīzē. Uzņēmumam ir vairāk nekā 200 veikali aptuveni 125 valstīs visā pasaulē, lai apmierinātu arvien pieaugošo pieprasījumu.

1. Chopard

Tas ir viens no slavenākajiem luksusa zīmoliem pasaulē. Uzņēmumu dibinājis Louis-Ulysse Chopard, 1860. gadā Ženēvā. Unikāla dizaina rotaslietas, pulksteņi, aksesuāri – tas viss nopērkams aptuveni 100 veikalos visā pasaulē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 06.05.2024 Tūrisma trialtons 2024 TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22537684sec.