Puisis kļuvis slavens, ēdot picu 30 dažādās valstīs

Picas šķēle, kas simbolizē labu dzīvi – tā raksturo puisi, kurš kļuvis populārs, sociālajā vietnē Instagram publicējot bildes, kur 30 dažādās valstīs ēd picu.

Daudzi ceļotāji dodas apceļot pasauli tieši gastronomisko kārdinājumu dēļ. 28 gadus vecais Fils (Phil) no Liverpūles rīkojies pavisam vienkārši, daloties ar picas bildi saviem uzticamajiem sekotajiem sociālajos tīklos. Kamēr daudzi puiša studiju biedri savu naudu tērē, lietojot alkoholiskos dzērienus un notriec to naktsklubos, Fils savus iekrājumus iztērējis lidojumu biļetēs, lai iepazītu picas garšu variācijas visā pasaulē.

Puisis īsteno savu nosprausto mērķi - līdz 30 gadiem paviesoties 30 dažādās valstīs visos kontinentos. Runājot par izvēli, bildēties ar picas šķēli, puisis apgalvo, ka centies izvēlēties produktu, kas tiek pasniegts teju katrā valstī. Pica vienmēr ir nopērkama par saprātīgām cenām un ir populāra visā pasaulē.

Savu pirmo fotogrāfiju ar picu viņš uzņēmis Disnejlendā Parīzē, bet tai sekojusi tās nobaudīšana Brazīlijā, Argentīnā, Namībijā, Taizemē, Indonēzijā, Malaizijā, Singapūrā un Kambodžā.

Līdzās gardajām picām, ir gadījies apēst arī kādu ne visai baudāmu – puisis bija vīles par Taizemē un Indonēzijā nogaršoto picu, kas tika pasniegtas slapjā kastē.

Fils secinājis, ka nekad nevilsies tas, kurš pasūtīs klasisko picu, piemēram, Margaritu vai Peperoni picu.

Jaunietis savu aizraušanos ar picu neatstās vien bildēšanās līmenī un savu nākotni saista ar šo ēdienu. Fils cer attīstīt savas prasmes picas pagatavošanā un tās daudzveidot ar iegūto pasaules pieredzi. Viņš sapņo, ka 40 gados kādā eksotiskā vietā atvērs pārsteidzošu picēriju.

Šobrīd Fils centīgi pilda savu skolotāja darbu un atzīst, ka ir grūti noturēties pretim kārdinājumam tērēt nopelnīto naudu, bet tomēr veiksmīgi krāj to saviem sapņu ceļojumiem, sakot, ka vienmēr var atrast izdevīgus piedāvājumus lētai ceļošanai.

Pavisam nesen puisis atgriezies no Budapeštas, Ungārijā, kur lidojums uz nedēļas nogali puisim izmaksāja vien 66 eiro. Fils aicina cilvēkus ļauties ceļošanai un iepazīt savu valsti un pasauli kopumā.

Fila Instagram kontu vari apskatīt šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Būū koncerts Vaidavā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
2.jūnijā plkst.16.00 iesildīsim vasaru kopā ar burvīgo dzirksteli un dabas mīli – dziedātāju Būū, atklājot Vaidavas vasaras sezonu! | Skatīt vairāk
no 12 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90766096sec.