8 neiedomājami Eiropas galamērķi, ko tūristi vēl nav atklājuši

No salām un pludmalēm līdz maziem ciematiņiem un mazpilsētām, Eiropā vēl joprojām var atrast ceļojumu galamērķus, ko lielākā daļa tūristu ir palaiduši garām. Tas, iespējams, varētu būt tāpēc, ka dažas no šīm vietām ir grūti pieejamas, bet citas ir vietējo iedzīvotāju labi glabāti noslēpumi


Blagaj

Tie, kas apmeklē Blagaj, ciematu Bosnijā un Hercegovinā, bieži vien ir izbrīnīti par kalnam pieplakušo Dervišu klosteri. Apmeklētāji ir aicināti izpētīt klostera koka interjeru vai arī izbaudīt aukstu dzērienu pie skaistās Bunas upes.


Kiži sala

Kiži salu Oņegas ezerā var redzēt jau no attāluma, jo uz tās atrodas no koka veidotā Preobraženskas baznīca ar 22 kupoliem. Bez baznīcas uz salas atrodamas vairākas koka ēkas, kas kopā veido veselu ciematu.


Lihtenšteina

Lihtenšteina, kas atrodas starp Šveici un Austriju, ir viena no mazākajām un bagātākajām valstīm pasaulē. Ar savām augstajām virsotnēm, zaļajām nogāzēm un senajām pilīm tā ikvienam var likt sajusties kā pasakā.


Prosidas sala

Ja meklē mierīgu un laisku atvaļinājuma vietu, nav jāmeklē tālāk par Prosidas salu Itālijā, Neapoles līcī. Piedāvājot autentiskāku atmosfēru, kā citas, tūristiem pārpildītākās salas, Prosidas sala ikvienu sagaida ar citronkoku birzīm, pasteļkrāsas mājām, rosīgiem bāriem un restorāniem ūdens malā, kas piedāvā dažādus itāļu ēdienus.


Giola

Giola ir dabiskis baseins Grieķijā, Tasas salā. Kaut gan tā apmeklētājiem paietu kāds brīdis, lai to atrastu, atalgojums ir tā laika un grūtību vērts – dabas radīts baseins ar zilu, caurredzamu ūdeni.


Castellucio di Norcia

Castellucio di Norcia ir mazs ciematiņš Itālijā, kas ir slavens ar savām ziedu pļavām. Laika posmā no maija līdz jūnijam pļavas sedz krāsainu ziedu kārta.


Azoru salas

Azoru salas Portugālē bieži vien tiek dēvētas par Atlantijas okeāna vislabāk glabāto noslēpumu. Ar mežu ieskautiem ezeriem, zaļām ganībām, vulkāniskām alām un ūdenskritumiem, Azoru salas tūristiem ļauj izbaudīt skaistas dabas ainavas.


Albarracin

Albarracin pilsētiņa atrodas starp kalniem Spānijā, Aragonas reģionā. Pētot pilsētiņas pildrežģu mājas, nodriskātās cietokšņa sienas un mazo ieliņu labirintus, ikvienam ceļotājam būs sajūta, ka ceļots laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Margarita Balanas Lielajā dzintarā Liepājas reģiona TIB
11. maijā Liepājas Simfoniskais orķestris 143. koncertsezonu noslēgs kopā ar čellisti Margaritu Balanas | Skatīt vairāk
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36463094sec.