Vīrietis no Lielbritānijas uzstāda pasaules rekordu, apmeklējot 12 valstis 24 stundās

39 gadus jauns ceļotājs no Līdsas Lielbritānijā ir uzstādījis jaunu pasaules rekordu, apceļojot 12 valstis 24 stundās. Trīs bērnu tēvs Adams Lejtons ceļojumā devās pagājušajā nedēļā, pēc mēnešiem ilgas plānošanas, cerot uzstādīt pasaules rekordu un savākt naudu labdarības organizācijai SANDS – organizācija, kas palīdz mātēm, kuru bērni piedzimuši nedzīvi un kas palīdzēja viņa māsai pēc viņas meitiņas zaudējuma pirms sešiem gadiem.

Adams sasniedza savu mērķi, ieskrienot Austrijā tikai pāris minūtes pirms noteiktā laika. Viņa ceļojums sākās 25. maijā 07:01 netālu no Vācijas robežas, no kurienes viņš devās tālāk uz Luksemburgu, Franciju, Beļģiju, Nīderlandi, Dāniju, Zviedriju, Poliju, Čehiju, Slovākiju, Ungāriju un tad šķērsoja Austrijas robežu tikai 8 minūtes pirms dienas beigām.

Adams izmantoja tikai sabiedrisko transportu savas kājas un pat paspēja pirmo 74 minūšu laikā šķērsot četras valstis. Viņš izmantoja lidmašīnas, autobusus un vilcienus, taču viss izplānotais ceļojums gandrīz neizdevās, jo Adams Ungārijā nokļuva tikai 06:38 nākamajā rītā. Tāpēc pēdējos divus kilometrus līdz Austrijas robežai Adams aizvadīja skrienot.  Taču iepriekšējais rekords tagad ir lauzts un Adams gaida apstiprinājumu no Ginesa rekordu grāmatas.

Iepriekšējais pasaules rekords šajā kategorijā tika uzstādīts 1993. gadā, kad 24 stundu laikā tika apmeklētas 11 valstis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.90117502sec.