Pludmale, kas kļuvusi par galveno tūristu atrakcijas vietu, pateicoties kolonijas kaķiem (video)

Mazpilsēta, kurā nav ne veikalu, ne viesnīcu un, kurā dzīvo vien seši iedzīvotāji, ir kļuvusi par galveno tūrisma galamērķi Sardīnijas salā. Pateicoties koloniju kaķiem, šī vieta ir tik iecienīta ceļotāju vidū.

Kaķi klīst pa Su Pallosu smilšaino pludmali, kur tie spēlējas gan smiltīs, gan ūdenī. Apmeklētāji var brīvi tiem tuvoties, samīļot un paspēlēties. Šai neparastajai atrakcijai ir pat piešķirta TripAdvisor sertifikāts un šobrīd šī vieta ierindojas septītajā vietā ceļojuma atsauksmju vietnē.

Kaķu kolonija pie Su Pallosu ir pastāvējusi jau vairāk nekā gadsimtu, un tagad tur ir ap 60 kaķi. Šeit ir sastopami dažādu sugu kaķi, kuri dzīvo visi kopā un tos aprūpē vietējā organizācijas, kas nav bezpeļņas.

Apmeklētājiem būs iespēja kaķus redzēt viņu ēdināšanas zonā un arī vietā, kur tie dzīvo. Tiek organizētas ekskursijas uz kaķu kolonijām, tādējādi veicinot tūrisma jomu, kā arī iespēja redzēt vietējos arheoloģiskos izrakumu vietas.

Pēdējo trīs gadu laikā, tūkstošiem cilvēki apmeklē kaķu laukumu. Kaķi ir draudzīgi un labprāt dzīvojās pa pludmali un priecē apmeklētājus ar savu klātbūtni. Sākotnēji bija paredzēts, ka kaķi palīdzēs vietējiem zvejniekiem tikt galā ar žurkām.

Visas ekskursijas ir bezmaksas, taču iepriekš ir vismaz nedēļu iepriekš jārezervē. Visu panākumu atslēga ir meklējama tajā, ka cilvēkiem patīk kaķi un tie mīl arī pludmales.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 07.05.2024 Muzeju nakts rosība Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05656004sec.