Izbaudi safari atmosfēru Londonas zoodārzā (video)

Tiem, kam nedēļa kādā no Āfrikas safari nav pa kabatai, vai tik tālam braucienam nepietiek laika, Londonas zoodārzs piedāvā alternatīvu – pavadīt nakti zoodārza teritorijā. Zoodārza daļā, kas tiek dēvēta par Lauvu zemi jeb Land of Lions ir izvietotas deviņas mājiņas, kurās iespējams palikt pa nakti.

Jaunās mājiņas ir izvietotas nesen atvērtajā zoodārza daļā, kur dzīvo četras Āzijas lauvas. Pēc zoodārza slēgšanas, viesi var izpētīt teritoriju, kas veidota iedvesmojoties no Gir nacionālā parka Indijā, kas ir mājvieta vienīgajai Āzijas lauvu savvaļas populācijai. Lauvu zemē izveidotas ieliņas ar mazām, krāsainām tirgotavām, kas atrodas netālu no pussabrukuša tempļa un pamestas vilciena stacijas, kur snauduļo mangusti. Viss šis ir izveidots, lai pastiprinātu sajūtu, ka atrodies nevis Londonas zoodārzā, bet gan kaut kur Indijā.

Ekskursija saulrietā un pastaiga kabatas lukturīšu gaismā sniedz divas iespējas aplūkot lauvas un citus naktsdzīvniekus, piemēram skudrulāčus.

Katrā namiņa ir pieejama duša, apkure un ērta gulta. Pieejams arī izvelkamais dīvāns ģimenēm ar bērniem. Pēc desmitiem vakarā viesiem ir jāuzturas namiņiem paredzētajā zonā, jo drošības apsvērumu dēļ nakts pastaigas pa zoodārza teritoriju ir stingri aizliegtas. Taču arī šajā namiņu zonā viesiem nav vajadzības garlaikoties. Vakaru ir iespējams aizvadīt dzerot karsto šokolādi, lasot grāmatas no bibliotēkas un spēlējot galda spēles. Lai radītu patiesu safari noskaņu naktī noteikti vajag paturēt atvērtu logu, lai dzirdētu pāvu un flamingo sasaukšanos, kā arī lauvu rēkoņu.

Kamēr apmeklētājiem jāgaida tumsas iestāšanās, viņiem tiek piedāvātas dažādas izvēles divu kārtu maltītēm, kas tiek pasniegtas atsevišķā telpā restorānā Terrace. Piedāvājumā ir gan gaļas, gan veģetārie ēdieni, kas balstīti uz indiešu receptēm. Taču nevajag uztraukties, nekas nav pārāk ass un ir pieejama arī bērnu ēdienkarte.

Biļetes cenā iekļauta divu dienu pieeja Londonas un Vipsneidas zoodārziem un bezmaksas auto stāvvieta. Tā ir iespēja zoodārzu ar vairāk kā 17 000 dzīvniekiem aplūkot pirms atvēršanas pārējiem apmeklētājiem, izbaudīt brokastis Terrace restorānā un dzert kafiju, skatoties kā tiek baroti pingvīni.

Iespēja palikt pa nakti zoodārzā tiek piedāvāta sešas dienas nedēļā un vienam pārim maksā aptuveni 500 eiro, bet par katru bērnu ir jāpiemaksā papildus 66 eiro. Daļa no cenas tiek veltīta zoodārza pētnieciskajam un dzīvnieku sugu glābšanas darbam. Taču, ja rodas vēlme šo iespēju izmantot, vieta jārezervē jau laicīgi, jo šobrīd visi namiņi ir aizņemti līdz pat jūlija beigām, bet pats rezervācijas piedāvājums ir spēkā līdz šī gada decembrim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts. | Skatīt vairāk
25 EUR
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.05.2024 - 21.05.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63882804sec.