Izstāde, kura veltīta Anglijas karalienes skaistākajiem tērpiem

Šī gada aprīlī Anglijas karaliene Elizabete II nosvinēja 90. jubileju. Karaliene ir pazīstama visā pasaulē ne tikai ar saviem darbiem un panākumiem, bet arī ar krāšņajiem tērpiem, ko ik vienam būs iespēja redzēt īpašā izstādē.

Izstāde apmeklētajiem būs pieejama Bekingemas pilī un atklās karalienes dzīvi un valdīšanas laiku caur krāšņajiem tērpiem un īpaši katram notikumam piemeklētajiem vai radītajiem aksesuāriem, kas ir ne mazāk unikāli kā pašas kleitas un tērpi. Pirmo reizi plašākai publikai būs iespēja redzēt divas ļoti zīmīgas kleitas karalienes valdīšanas un dzīves laikā – kāzu kleitu, kas ir saglabājusies kopš 1947.gada un kronēšanas kleitu. Kopumā izstāde būs iespējams apskatīt vairāk kā 150 dažādus tērpus.

Karalienes tērpi ir ļoti smalki un niansēti, piemēram, kāzu kleita ir dekorēta ar kristāliņiem un 10 tūkstošiem mazu pērlīšu, kleitai ir arī iespaidīga 4,5 metrus gara šlepe, kura tajā laikā bija kas neparasts. Izstādi rotā ne tikai kleitas un kostīmi, kas tikuši vilkti uz dzimšanas dienām, kāzām, pieņemšanām, vizītēm un citiem formāliem pasākumiem, bet arī ne tik formāli tērpi, piemēram, tērps no laika, kad karaliene dienēja aktīvajā dienestā Otrā pasaules kara laikā. Bekingemas pils izstāde ir vieno trīs izstādēm, kas ir veltītas karalienes tērpiem.

Izstāde būs apskatāma no 2016.gada 23.jūlija līdz 2.oktobrim

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 11.05.2024 Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52151394sec.