Konkursa ietvaros meklē iedvesmojošus runātājus par ilgtspējas jautājumiem

Baltijas ilgtspējas festivāla „Impact Day 2023“ ietvaros tiek organizēts konkurss, kura mērķis ir atrast iedvesmojošus runātājus un lektorus, kuri ir gatavi veicināt labāku nākotni un pozitīvas pārmaiņas. Ikviens interesents aicināts izveidot saistošu 5 minūšu runu angļu valodā un iesūtīt video formātā konkursam „Impact Speaker Contest“. Lai pieteiktos, iepriekšēja publiskās runas pieredze nav nepieciešama.

„Šī gada tēma ir „Vai mēs darām pietiekami?“. Neraugoties uz progresu zināšanu izplatīšanā un ilgtspējīgas prakses ieviešanā, vides un sociālie izaicinājumiem, ar kuriem mūsdienās saskaramies, pieprasa aktīvāku un saliedētāku darbu. Jo saistošāk iedvesmosim un pasniegsim vēstījumus, jo būtiskāku ietekmi varam sasniegt. Ar konkursu mēs rādās platformu šim nolūkam un ceram atrast iedvesmojošus runātājus,“ skaidro konkursa organizatore, psiholoģijas doktore, uzņēmuma „Miltton New Nordics“ partnere Eva-Maria Kangro.

„Ikviens, kurš vēlas iedvesmot ar savu uzrunu, ir aicināts iesniegt pieteikumu. Gaidīsim video no vadītājiem, uzņēmējiem, studentiem, nozaru speciālistiem vai no ikviena cilvēka, kuram rūp ilgtspēja,“ piebilst organizatore.  

Vizuālās domāšanas eksperte un pagājušā gada konkursa uzvarētāja Kati Orava stāsta, ka konkursā piedalījusies, jo tas sniedza lielisku iespēju pārbaudīt savas runas prasmes. „Piedalīšanās man sniedza pārliecību, prasmes un pašpārliecinātību, lai virzītos uz savu sapni. Labākais veids, kā izaicināt sevi un nodrošināt, ka tiekat sadzirdēti, ir izkāpt no savas komforta zonas,“ viņa piebilst.

Izcilākie runātāji tiks arī apbalvoti - uzvarētājs saņems iespēju apmeklēt privātas mentoringa sesijas, kā arī balvas 1 500 eiro vērtībā. Dalībniekiem, kuri saņems augstāko novērtējumu, būs iespēja uzstāties ar savu runu uz “Impact Day 2023” galvenās skatuves. Viens no finālistiem saņems arī īpašu balvu no bijušās Igaunijas prezidentes Kersti Kaljulaidas fonda. Pieteikšanās noslēgsies 3. septembrī, bet pusfināli norisināsies visu septembri. Uzvarētājs uz skatuves kāps 6. oktobrī Tallinā.

“Impact Day” ir lielākais ilgtspējas festivāls Baltijā, kas norisināsies 5.-6. oktobrī Tallinā. Festivāla laikā uz kopumā trīs skatuvēm kāps vairāk nekā 2000 dalībnieki. Iedvesmas runātāju konkursu “Impact Speaker Contest” organizē “Miltton New Nordics” sadarbībā ar “SpeakSmart”, to atbalsta bijušās Igaunijas prezidentes Kersti Kaljulaidas fonds. Pieteikšanās ir atvērta līdz 3. septembrim konkursa oficiālajā mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03152108sec.