Tartu akvaparkā «Aura» atklāta jauna ģimenes zona

Igaunijā, Tartu akvaparkā "Aura", atklāta jauna ģimenes zona. Tur lieliem un maziem apmeklētājiem pieejama ūdens zona ar spēļu galdu, tropu un tuksneša istabas, kā arī Igaunijā unikāla lietus istaba.

"Aura" akvaparkā‒spa izveidota lielākā bērniem paredzētā ūdensatrakciju zona Dienvidigaunijā. Jaunā akvaparka ģimenes zona izbūvēta uz terases, kopumā akvaparka platība šobrīd pārsniedz 1000 kvadrātmetru.  

"Apmeklētāji no Latvijas gadu gaitā iemīļojuši "Aura" akvaparka piedāvājumu – ik gadu daļa mūsu viesu ir ģimenes no Latvijas. Rūpējoties par dažāda vecuma apmeklētājiem, akvaparka "Aura" jaunā ģimenes zona veidota tā, lai tajā ērti varētu atpūsties pieaugušie ar dažāda vecuma bērniem," stāsta akvaparka "Aura" vadītāja Kairita Mato. "Bieži vien akvaparka apmeklētāji pēc ilgākas laika pavadīšanas ūdenī ilgojas pēc vietas, kur sasildīties. Tagad to var darīt tuksneša un tropu telpā. Savukārt Igaunijā unikālajā lietus istabā apmeklētāji var izbaudīt dažādus lietus veidus – no miglaina sēņu lietus līdz tropiskai vētrai."

Ģimenes zonas tuksneša istabas apmeklētāji var izjust tuksneša augstākās temperatūras ar smilšu kāpām fonā. Telpas temperatūra ir 70‒75 °C, gaisa mitrums – 40‒50 %. Unikālajā lietus telpā apmeklētāji var izbaudīt atsvaidzinošu sēņu lietu priežu meža atmosfērā, kā arī rudens un tropu vētras lietavas. Savukārt jaunās tropu telpas gaiss ir patīkami silts – 40‒45 °C, gaisa mitrums 80‒90 %.

Jaunā ģimenes zona pieejama visiem akvaparka "Aura" un pirts centra apmeklētājiem pirmdienās‒ceturtdienās no plkst. 12.00 līdz 22.00 un piektdienās‒svētdienās, kā arī Igaunijas valsts brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Akvaparka "Aura Keskus" piebūves celtniecība finansēta kā daļa no Eiropas Savienības atbildes reakcijas uz Covid-19 pandēmiju. Projekta kopējās izmaksas ir vairāk nekā 1,1 miljons eiro. Projekta finansējums 195 195 eiro apmērā saņemts no Eiropas Reģionālās attīstības fonda "Tūrisma nozares produktu attīstības atbalsts".

Plašāka informācija par akvaparku "Aura" un tā piedāvājumu apmeklētājiem no Latvijas pieejama tīmekļvietnē šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02411008sec.