Pirmo reizi Baltijā: Leģendārā «Coca-Cola» Ziemassvētku automašīna no Lapzemes viesojās Tallinā

Aizgājušajās brīvdienās “Coca-Cola” leģendārā Ziemassvētku automašīna pirmo reizi viesojās Baltijas valstīs, tepat kaimiņos, Tallinā. Tā ieradās Tallinā 2023. gada 1. decembrī un atklāja Ziemassvētku tirdziņu Rotermann kvartālā pilsētas centrā.

"Ar prieku paziņojam, ka “Coca-Cola” slavenā Ziemassvētku automašīna šogad ieradās Igaunijā. Rotermana kvartāla organizēto Ziemassvētku tirdziņu, kas veidots ar sadarbībā ar “Coca-Cola”, atklāja “Coca-Cola” Ziemassvētku automašīnas ierašanās, un tajā notika dažādas aizraujošas aktivitātes – automašīnas zonā varēja baudīt “Coca-Cola” dzērienus, satikt Ziemassvētku vecīti un nosūtīt igauņu mākslinieku ilustrētās Ziemassvētku kartītes saviem tuviniekiem. Četras stundas ilgo pasākumu apmeklēja vairāk nekā 6000 cilvēku, kuri nosūtīja vairāk nekā 750 Ziemassvētku kartītes," norāda Marita Krūna (Marit Kroon), “Coca-Cola” Polijas un Baltijas valstu mārketinga direktore.

“Coca-Cola” Ziemassvētku automašīnas tūre aizsākās 4. Novembrī, startējot no Rovaniemī pilsētā Somijā, kur savu ceļu uzsāka no  Ziemassvētku vecīša ciemata. “Coca-Cola” Ziemassvētku automašīna ir 17 metrus gara, aptuveni 2,6 metrus plata un sver vairāk nekā 26 tonnas. Leģendārais auto jau gandrīz trīs gadu desmitus ir Ziemassvētku simbols visā pasaulē, kopš tā pirmo reizi parādījās televīzijā deviņdesmito gadu vidū.

Ar šī gada Ziemassvētku kampaņu "Pasaulei vajag vairāk Ziemassvētku vecīšu" “Coca-Cola” svin Ziemassvētku vecīša garu ikvienā no mums. Ziemassvētku vecīša tēls simbolizē labestību un dāsnumu un aicina ikvienu darīt lielākus un mazākus labos darbus. “Coca-Cola” ir apņēmusies atbalstīt vietējās kopienas un šogad sadarbojas ar labdarības virtuvi "Dzīvības ēdiens".

“Coca-Cola” lietotnē varat veikt testu, lai atklātu savu iekšējo Ziemassvētku vecīti. Par katru veikto Ziemassvētku vecīša testu “Coca-Cola” veiks ziedojumu labdarības virtuvei "Dzīvības ēdiens". Turklāt “Coca-Cola” darbinieki brīvprātīgi ziedos pārtikas paciņas cilvēkiem, kam tas nepieciešams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 04.05.2024 Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74607301sec.