Jūs sakāt – iepirkumi? Mēs atbildam - janvāris Berlīnē!

Janvāra otrajā pusē ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina doties brīnišķīgā iepirkumu ceļojumā uz Berlīni, Vācijā. Jau zināms, ka iepirkties ārzemēs ir izdevīgāk un arī izvēles iespējas tur ir daudz plašākas. Neatlieciet iepirkšanās ceļojumu uz vēlāku laiku un izmantojiet visas janvāra atlaides Berlīnē!

Ceļojumu aģentūras Travel RSP organizētie iepirkšanās ceļojumi ir labākā izvēle katram, kurš vēlas iepirkties izdevīgi un izvēlēties modernas preces sev un saviem tuviniekiem. Jau agri no rīta sāksies iepirkšanās tirdzniecības centrā "A10" pie Berlīnes, kurā atrodamas visplašākās iepirkumu iespējas - apģērbu veikali C&A, H&M, New Yorker, Espirit, Gerry Weber, apavu veikali Deichmann, Reno, sporta preču veikals Karstadt sports, elektronikas preču veikals Multimedia, pārtikas un sadzīves preču universālveikals Real, kā arī daudzi citi.

Lielajā tirdzniecības centrā atradīsiet visu, ko sirds kāro - parfimēriju un kosmētiku, apģērbu un apavus visai ģimenei, rotaļlietas, oriģinālu ražojumu elektropreces savam mājoklim, kā arī pārtiku un citus izstrādājumus. Kopumā tirdzniecības centrā "A10" atrodas vairāk nekā 120 pārtikas, apģērbu un citu preču veikalu.

Pēc iepirkumu laiku ceļotāji izmanto pēc savām vēlmēm – daļa izklaidējas spēlējot boulingu vai skatoties kino turpat, "A10" centrā, daļa dodas apskatīt Berlīni, piemēram, dažādus muzejus, kuri atrodas uz muzeju salas Austrumberlīnē, vai arī slaveno Berlīnes Zoo.

"Iepirkumu ceļojumi ir viens no tiem tūrisma veidiem, kuru izmēģinot cilvēks vēlas tajos doties atkal un atkal. Ikviens no mums pazīst kādu ģimeni, kura ik gadu dodas iepirkties uz kādu no Rietumeiropas valstīm un ir ļoti apmierināti ar šādi ietaupītajiem līdzekļiem un kvalitatīvajām, nopirktajām precēm. Tāpēc šoreiz aicinu mums pievienoties gan tos cilvēkus, kuri jau ir braukuši iepirkumu ceļojumos, gan tos, kuri tādā dosies pirmo reizi," aicina ceļojumu aģentūras SIA "Travel RSP" vadītāja Aija Andersone.

Travel RSP iepirkšanās ceļojumi "Atlaižu laiks Berlīnē" notiks 2013. gada 18. un 25. janvārī. Atrast visu informāciju par tiem varat šeit. Tikai 2 dienas iepirkumu... un būs nopirkts viss nepieciešamais veselam gadam!

Vairāk informācijas interneta vietnē lv.rsp.travel

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 09.05.2024 -35% kruīziem ar Tallink līdz 08.05. Estravel Latvia
Vēl tikai dažas dienas rezervējiet kruīzu Tallina - Stokholma - Tallina par lielisku cenu ar atlaidi līdz 35%. Nenokavējiet, jo vietu skaits ir | Skatīt vairāk
no 33 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Jāņa Šipkēvica koncerts Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
3. maijā kultūrtelpā AKUSTIKA 22:00 ielūdzam uz SHIPSEA | Jāņa Šipkēvica koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim! | Skatīt vairāk
25 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81074405sec.