Zemo cenu autobusu līnija savienos Rīgu ar Igaunijas pilsētām

01.06.2010 Baltijā pirmā zemo cenu autobusu līnija Simple Express atklāja jaunu maršrutu no Rīgas uz Tallinu, kas kursēs trīs reizes dienā. Sākot jau ar 15.jūniju, Latvijas iedzīvotāji par zemām cenām varēs doties arī no Rīgas uz Tartu.

„Aktīvākie autobusu izmantotāji ir aprēķinājuši - pat pie nosacījuma, ja lidmašīnas biļete no Rīgas uz Tallinu būtu bezmaksas, summa, ko ceļotājam nākas samaksāt nodokļu, degvielas un citās piemaksās, ir gandrīz trīs reizes lielāka par Simple Express biļetes cenu šajā pašā maršrutā. Līdz ar to prognozējam, ka Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk sāks izvēlēties zemo cenu autobusu līnijas piedāvājumus,” atzīst uzņēmuma pārstāvis Martins Lants, skaidrojot motivāciju atklāt jaunu maršrutu uz Tallinu.

Pirmie dati par pieprasījumu pēc zemo cenu autobusu līnijas biļetēm apstiprina faktu, ka Latvijas iedzīvotājiem, izvēloties ceļošanas veidus, būtiska ir tieši cena. Vidējais zemo cenu autobusu līnijas reisu aizpildījums pirmajā darbības mēnesī ir bijis vairāk nekā 60%, kas uz kopējā nozares fona ir augsts rādītājs.

„Pārdošanas dati nedaudz pārsniedz prognozes, kas ir likumsakarīgi, jo pie tik strauja iedzīvotāju ienākumu samazinājuma tiek meklēti visi iespējamie risinājumi, kā samazināt savus izdevumus. Tas vērojams gan plānojot ģimenes budžetus, gan arī uzņēmumu vidū. Veidojot zemo cenu autobusu līnijas koncepciju, esam pielāgojuši produktu tām tirgus vajadzībām, kas šī brīža ekonomiskajos apstākļos ir aktuālas,” skaidro M. Lants.

Jau iepriekš ziņots, ka Baltijā pirmā zemo cenu autobusu līnija Simple Express tika atklāta šā gada 15. aprīlī ar maršrutiem no Rīgas uz Kauņu un Varšavu.

Simple Express ir Baltijas vadošās pasažieru pārvadājumu kompānijas "LUX Express" zemo cenu zīmols, kurš ceļotājiem no Baltijas un Polijas piedāvā sasniegt populārākos galamērķus par zemāko cenu tirgū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 16.05.2024 Te ir darbs Nikos Travel
Sakarā ar paplašināšanos,meklējam kolēģi savā draudzīgajā kolektīvā, visas soc. garantijas, draudzīgs kolektīvs un interesants darbs,sūti CV | Skatīt vairāk
Latvija
Atklāj muzeju nakti 2024 Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izmanto iespēju apmeklēt muzejus bezmaksas! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Daugavkrasti
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63485098sec.