Valmieras novada tūrisma akcijā vairāk nekā 300 dalībnieku

Sestdien, 2023. gada 11. novembrī, plkst. 11.11 skvērā pie Valmieras Kultūras centra norisinājās Valmieras novada tūrisma akcijas noslēguma pasākums kopā ar pasākumu vadītāju Uģi Melderu un Valmieras novada Tūrisma pārvaldes vadītāju Tomu Treimani. Tika noskaidrots galvenās balvas – Ērenpreiss velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju un mājražotāju sarūpēto balvu laimētāji.

Arī Valmieras novada Tūrisma pārvalde bija sagatavojusi pārsteiguma balvas, tās tika izspēlētas starp klātesošajiem, kuri atbildēja pareizi uz jautājumiem par tūrisma akciju.

Galveno balvu – Ērenpreiss velosipēdu –  ieguva Vanda Uberge no Valmieras.  Novēlam, lai jaunais velosipēds ilgi kalpo, viegli ripo un tiek aktīvi izmantots!

Šīs tūrisma akcijas laikā ceļotājiem bija jāapmeklē 24 mazāk zināmi tūrisma objekti un tajos jāatrod Valmieras novada tūrisma akcijas brošūrās iztrūkstošie attēla elementi – rombi. Rombs jeb Valmieras izaugsmes medaļas simbols ir Valmieras novada zīmola grafiskais elements, rombos arī slēpās atbilde uz akcijas brošūrā uzdotajiem jautājumiem.

Lai pretendētu uz galveno balvu, kā arī citām veicināšanas balvām, līdz 2. novembrim bija jāiesniedz aizpildīts akcijas buklets ar vismaz 12 pareizām atbildēm. Šogad to paveica vairāk nekā 300 akcijas dalībnieku.

Nemainīgi visaktīvākie Valmieras novada apceļotāji ir bijuši vietējie iedzīvotāji (76,49%). Dalībnieku vidū bija vairāki ceļotāji no citām Vidzemes pilsētām un jau tradicionāli – no Kurzemes, kā arī viesi no ārvalstīm – Lielbritānijas un Vācijas.  

 Dalībnieki bilda, ka akcija bijusi kā aizraujošs piedzīvojums. Tā bija iespēja satikt sen nesatiktos draugus un doties kopīgā ceļojumā, lai apraudzītu vietas, par kurām iepriekš nebija pat dzirdēts.

Uzzināt pareizās atbildes uz akcijas jautājumiem iespējams ŠEIT.

Noslēguma pasākuma ieraksts pieejams Visit Valmiera Facebook kontā.

Pateicamies par atbalstu balvu fonda izveidē uzņēmējiem: SIA “Ērenpreiss bicycle company”, SIA “Abula ābols”, Zemnieku saimniecībām “Zarupi”, “Puntiņi”, “Silkalni”, mājražotājai Aigai Stierei, šokolādes kārumu ražotnei “RChocolate”, biedrībai “Oleru muiža”, Intara Ozola ģimenes uzņēmumam ‘Ozolu bites”.

Uz tikšanos nākamajā tūrisma piedzīvojumā Valmieras novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58102202sec.