Kocēnu Kultūras namā ar koncertu «Sijājas sniedziņš» viesosies duets «Mediante» un Renārs Veličko

Kocēnu Kultūras namā 17. decembrī plkst.16.00 ar koncertprogrammu “Sijājas sniedziņš” viesosies duets “Mediante” un Renārs Veličko.

"Dārgais klausītāju draugs, svētki jau klauvē pie durvīm! Pie zaļas eglītes aicinām tos sagaidīt kopā ar mums – duetu “Mediante” un Renāru Veličko! Koncertprogramma “Sijājas sniedziņš” vecuma ierobežojumu nepazīst. Tā, gluži kā Ziemassvētki, ir piemērota visa vecuma klausītājiem. Tā būs lieliska dāvana, kas turēsies ilgāk nekā vīns, izteiks daudz vairāk nekā apsveikuma kartīte un paliks labā atmiņā vēl ilgi pēc tam, kad svētku pīrāgi būs notiesāti! Programmas kodolu veido stāsti par ziemu un Ziemassvētkiem. Muzikālajā audeklā esam ieauduši gan mūsu oriģinālmelodijas, gan Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa, Jāņa Lūsēna un citu latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas līdz šim nedzirdētās aranžijās," stāsta koncerta dalībnieki.

Visi mūziķi ir no Valmieras un 2022.gadā apvienojās M.Rozenfelda dziesmā „Sijājas sniedziņš”, kas guva lielu klausītāju atsaucību un šogad iekļauta arī fonda „Nāc līdzās” koncertos. Pēc dziesmas ieskaņošanas radās iecere par koncertprogrammu ar tādu pašu nosaukumu, „Sijājas sniedziņš” , kuru mūziķi pirmo reizi atskaņoja pirms gada. Šogad sniedziņš turpinās sijāties un priecēt klausītājus Kocēnos.

Ieeja: 5 EUR. Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīzē”. Koncerts notiks pie galdiņiem, vietu skaits ierobežots. Pirms koncerta biļetes varēs iegādāties arī pasākuma norises vietā – Kocēnu Kultūras namā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75748301sec.