Sieviešu dienā dāmas uzplaukst Valmierā

Tuvojoties pavasarim, 8. martā visā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā sieviešu diena. Arī šogad Valmierā būs īpaši padomāts par svētku piedāvājumu, lai dāmas justos lolotas un lutinātas.

Sieviešu dienā visapmeklētākie parasti ir ziedu saloni, kad kungi stāv garās rindās, lai iegādātos krāšņākos ziedus. Valmieras Tūrisma informācijas centrs ir apkopojis iecienītāko Valmieras ziedu veikalu piedāvājumu. Īpaša noskaņa apmeklētājus sagaidīs ziedu salonos "Amarillis", "Rēzijas ziedi", "Amilano", "Ahmeja", "Vētras EM" un "Dominante".

Ziedu salonu darbinieki visi kā viens atzīst, ka 8. marts ir tiešām īpašs, jo šīs dienas laikā tiek iztirgoti neskaitāmi daudz ziedu klēpju. Pieprasītākie un sirdij tīkamākie viennozīmīgi ir pavasara ziedi, kur pirmajā vietā tiek iecelta pavasara ziedu karaliene - tulpe. Tiek pirkti arī citi grieztie ziedi un ziedošās puķes podiņos.

Gatavojoties sieviešu dienai, ziedu veikali sola papildināt savu piedāvājumu klāstu ar krāšņiem ziedu pušķiem, kas tiks radīti ar īpašu veltījumu sieviešu dienai. Vīriešiem tikai atliks izvēlēties mīļāko ziedu krāsu un smaržu, stāsta ziedu veikalu darbinieki.

Īpašs piedāvājums būs ziedu salonā "Amarillis", atklāj salona īpašniece Lana Blūma. Sieviešu dienai par godu, Valmierā un tuvākajā apkārtnē ziedu piegāde būs bez maksas, ar nosacījumu, ka pirkuma vērtībai jābūt vismaz 10 lati. Arī ziedu salons "Amilano" Valmieras pilsētas teritorijā ziedus piegādās bez maksas.

Apdāvinātas ar ziediem, dāmas šajā dienā varēs baudīt vēl arī citus īpašus pasākumus – divu sievišķīgu izstāžu atklāšanu Valmieras muzejā, izrādi „Līgavainis” Valmieras Kultūras centrā, mīlas dzejas vakaru "Starp tevi un mani" kafejnīcā "Jauna Saule", vokālo ansambļu un pašdarbnieku sveicienu džeza klubā - restorānā "Parks", grupas "Linga" uzstāšanos muzikālajā bārā "Chill-inn" un ar tiešraides starpniecību saņemt īpašu sveicienu no Māra Štromberga naktsklubā "Multiklubs".

Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina Starptautisko sieviešu dienu pavadīt Valmierā, gūstot prieku no ziedu smaržām un īpaša veltījuma pasākumiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.visit.valmiera.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
SARĪKO PIKNIKU ABAVAS ābeļdārzā Tukuma TIC
Droši brauc ciemos uz ABAVAS vīna darītavu ar visu savam personīgajam piknikam nepieciešamo un atrodi sev vistīkamāko ābeli, zem kuras baudīt pavasara | Skatīt vairāk
Latvija
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13354087sec.