Tūrisma akciju "Apceļo Valmieras pusi" vērtē atzinīgi

Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina ikvienu interesentu iesaistīties vasaras tūrisma akcijā „Apceļo Valmieras pusi!”, kura norisinās līdz pat 30. septembrim.

Lai piedalītos tūrisma akcijā, ceļotājiem jāsaņem akcijas buklets, kurš ir pieejams Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10), Rīgas Tūrisma informācijas centrā (Rātslaukumā 6), kā arī akcijā iesaistītajos tūrisma objektos, apmeklējot vismaz desmit dažādas tūristu piesaistes vietas Valmieras pusē un sakrājot attiecīgo zīmodziņu skaitu. Katrā no tūrisma objektiem iespējams uzzināt arī atbildes uz āķīgiem jautājumiem, kas norādīti akcijas bukletā.

Akcijas noslēgums un apbalvošana plānota oktobra beigās, kad veiksmīgākie dalībnieki, kuri būs izpildījuši visus noteikumus, saņems vērtīgas balvas un atpūtas piedāvājumus no dažādiem Valmieras, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novadu tūrisma uzņēmējiem.

Apzinot atsauksmes no tūrisma akcijā iesaistītajiem objektiem, var secināt, ka tūrisma akcija ceļotāju vidū tiek uzņemta ar lielu interesi. Līdz šim visiecienītākie akcijas dalībnieku tūrisma objekti bijuši Gaujas tramvajs, Sv. Sīmaņa baznīca, Valmiermuižas alus darītava, dzīvnieku apskates saimniecība „Vildēni”, picu cepšanas skola „Vīnkalni”, kaņepju darināšanas saimniecība „Adzelvieši”, šķirnes trušu audzētava  „Mežiņi”, kā arī koka skulptūru labirints pieaugušajiem „Arāji”, Brenguļu alus darītava un „Ežu” velo noma. Kopumā tūrisma objektos viesojušies kā paši valmierieši, tā arī apmeklētāji no tuvākās apkaimes – Rūjienas, Cēsīm, Strenčiem un citām Vidzemes pilsētām.

Kā ziņots jau iepriekš, starts akcijai tika dots vasaras tūrisma sezonas atklāšanas svētkos šī gada 25. maijā, kad Valmieras pusē norisinājās Latvijā lielākais laivu karnevāls uz ūdens – laivu maršs „Abuls – Gauja”. Ikviens interesents tika aicināts uzsākt aizraujošu ceļojumu Valmieras pusē, saņemt jauno akcijas bukletu un izbaudīt tās dienas īpašos piedāvājumus dažādās tūristu piesaistes vietās Valmieras pilsētā, kā arī apkārtējos Burtnieku, Kocēnu un Beverīnas novados. Arī turpmāk visas vasaras garumā ceļotāji tiek aicināti apmeklēt interesantus tūrisma objektus un iepazīt tūrisma piedāvājumu Valmieras pusē, savlaicīgi iepriekš piesakot savu apciemojumu. 

Plašāka informācija par tūrisma akciju „Apceļo Valmieras pusi”  www.visit.valmiera.lv/lv/content/turisma-akcija-apcelo-valmieras-pusi

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 18.05.2024 Piedalies spēlē "Cēsu luktura ceļš"! Cēsu TIC
18. maijā ikviens interesents ir laipni aicināts bez maksas izspēlēt izzinošo spēli "Cēsu luktura ceļš", kas norisināsies Muzeja nakts 2024 ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 15.05.2024 Raxtu Raxti un Sinfonietta Rīga Liepājā Liepājas reģiona TIB
25. maijā Liepājas koncertzālē uzstāsies "Raxtu Raxti" un "Sinfonietta Rīga". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17597699sec.