Ziemas atpūta Rēzeknē

Ziema, neskatoties uz aukstumu, ir gada skaistākais periods, kurā paveras plašas atpūtas un piedzīvojumu iespējas, tāpēc piedāvājam idejas, kā savu ziemu padarīt krāsaināku Rēzeknē. Smelies mājīgu un sildošu viesmīlību tepat Latgales sirdī!

Kulturālie vakari GORĀ

Kad pilsētā satumst, kā īsts kultūras ceplis, pašā pilsētas centrā uzmirdz Latgales vēstniecība GORS. Apmeklē kino, nogaršo izsmalcinātas vakariņas kafejnīcā “Zīds”, baudi mākslas burvību Gora izstāžu zālē vai ieplāno kādu pasākumu. Decembrī Latgales vēstniecība GORS būs svinīgu notikumu bagāts. Gada izskaņas mēnesis tiks piepildīts ar graciozām baleta izrādēm, bērnu smieklu pilniem pasākumiem, kā arī skanīgiem un Ziemassvētku noskaņai veltītiem koncertiem.

Atklāj savu kultūras baudījumu GORĀ: www.latgalesgors.lv

Pils iela 4, Rēzekne

Rēzeknes stāsti latgaliski

Lai gan ārā ir iestājusies ziema, tas nenozīmē, ka nevar doties pastaigā. Lai vakara pastaigas pa pilsētu padarītu daudz interesantākus, Rēzeknē ar audio gida palīdzību ir iespējams noklausīties stāstījumus par dažādiem ievērojamākajiem objektiem. Tā ir lieliska iespēja iepazīties tuvāk ar pilsētā nozīmīgu objektu nozīmi un vēsturi. Sagatavoti un ierakstīti ir 11 stāstījumi par ievērojamākajiem objektiem Rēzeknē, kas atspoguļo pilsētas vēsturi un dažādus notikumus, kas ar tiem saistīti. Un, kas pats labākais – stāstus ir iespējams noklausīties arī latgaliešu valodā.

Meklē audio gida norādes pie objektiem vai Rēzeknes tūrisma mājaslapā: https://visit.rezekne.lv/objekti/pastaiga-ar-audiogidu/

Atbrīvojies no ikdienas rūpēm

Nesen Rēzeknē vēris vaļā durvis jaunais SPA – RelaxLine. Vieta, kur varēs baudīt ne tikai silto baseina ūdeni, bet arī 3 dažādu veidu pirtis, ļauties profesionāļu gādībai un izjust masāžu, SPA procedūru burvību. RelaxLine pārvērtīs drūmos un aukstos vakarus relaksējošā atpūtā ar daudzveidīgām ķermeņa procedūrām gan individuāli, gan draugu vai ģimenes lokā.

Vairāk informācijas: https://visit.rezekne.lv/2023/11/16/relaxline-spasauna/

Atbrīvošanas aleja 163, Rēzekne

Sasildies ar vietējām garšām

 “IGGI bārs & karbonādes”

Ja vēlies sasildīties un sātīgi paēst izcilus burgerus un karbonādes, tev jādodas uz “IGGI bārs & karbonādes”. Tur tevi sagaidīs īpaša ēdienkarte, neatkārtojama atmosfēra un gardi dzērieni.

Atbrīvošanas aleja 95c, Rēzekne

+371 22107107

 Īsta Latgales kafija “KUUP” kafejnīcā

Kā vislabāk iegūt enerģiju tumšos ziemas vakaros, ja ne izbaudot tasīti karstas, stipras kafijas? Atklāj visas kafijas nokrāsas un garšas nianses kafijas konceptveikalā/kafejnīcā “KUUP”. Kafejnīcu ir izveidojuši vienīgie kafijas grauzdētāji Latgalē, kas iepazīstina latgaliešus ar kafijas dzeršanas kultūru.

N. Rancāna iela 41, Rēzekne

+371 20277023

Pavadi savu laiku aktīvi!

Ja vēlies sagatavoties aizsalušiem ezeriem un dīķiem, vienlaicīgi sajūtot ātrumu un kustības prieku, tad Olimpiskā centra Rēzekne ledus halle ir īstā vieta kur pavadīt savu vakaru. Ledus hallē slidot var gan ar savām slidām, gan iznomāt tās uz vietas. Iesācējiem ir iespēja  iznomāt īpašus slidošanas apmācības trenažierus.

Stacijas iela 30b, +371 20229992, ocr.lv

Vasaras garšas ziemā

„Rožleju vīna darītava” tepat pie Rēzeknes aicina palutināt garšas kārpiņas ar vietējo sezonālo ogu un augļu vīniem un izbaudīt mākslinieciska dizaina ēstētiku vīna darītavā, kā arī gūt iedvesmu, klausoties tās tapšanas stāstā, un kaut uz mirkli atgriezties vasarā caur  vasaras ogu un augļu garšām vīna glazē.

Rožlejas 71, Pleikšņi, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads

+371 29196440

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73617196sec.