Baudi ziemu Latgalē: Rēzeknes novada piedāvājums

Meklē kādu lielisku brīvdienu getaway? Dodies uz Latgali un izbaudi lielisku aktīvās atpūtas piedāvājumu – dažāda veida slēpošanas trases, mini zoodārzu mīļdzīvnieku apciemošana, pastaigas sniegotos mežos un izbraucieni ar zirgiem.

Nemeklē jaunu terapiju, dodies uz brīvdienām Latgalē, satiec patiesus cilvēkus, izbaudi īstas emocijas un aizbēdz no nemitīgās steigas sajūtas.

Rēzekne

2020. gadā atklātais Olimpiskais centrs “Rēzekne” ir moderns sporta komplekss ar ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim pieejamu sporta un aktīvās atpūtas infrastruktūru. Centra ledus hallē iespējams baudīt ziemas sporta veidu burvību neatkarīgi no gadalaika un laikapstākļiem. Hallē pieejama gan slidu asināšana, gan noma.

Kontakti: Stacijas iela 30b, Rēzekne; +371 28080767; ocr.ledushalle@rezekne.lv. Cenas pieejamas šeit.

Aktīvās pastaigas ar stāstiem latgaliski

Lai gan ārā ir iestājusies ziema, tas nenozīmē, ka nevar doties pastaigā. Lai vakara pastaigas pa pilsētu padarītu daudz interesantākus, Rēzeknē ar audio gida palīdzību ir iespējams noklausīties stāstījumus par dažādiem ievērojamākajiem objektiem. Tā ir lieliska iespēja iepazīties tuvāk ar pilsētā nozīmīgu objektu nozīmi un vēsturi. Sagatavoti un ierakstīti ir 11 stāstījumi par ievērojamākajiem objektiem Rēzeknē, kas atspoguļo pilsētas vēsturi un dažādus notikumus, kas ar tiem saistīti. Un, kas pats labākais – stāstus ir iespējams noklausīties arī latgaliešu valodā. Meklē audio gida norādes pie objektiem vai Rēzeknes tūrisma mājaslapā šeit.

Ziemassvētku ciematiņš Festivāla parkā

Īstenu Ziemassvētku atmosfēru rodi Ziemassvētku ciematiņā – trušu un citi mīļdzīvnieku sētiņa, atrakcijas bērniem un mājražotāju labumi, bet 23. decembrī – lielais Ziemassvētku tirgus no plkst. 7-15.

Rēzeknes novads

Slēpošanas kalns Sarkaņkalns ziemas sezonā, attiecīgi laika apstākļiem, piedāvā kalnu slēpošanas iespējas Darbojas slēpotāju pacēlājs, ir slēpju vai snovborda aprīkojuma noma. Iepriekš piesakot, var izmantot slēpošanas, snovborda instruktora pakalpojumu (T. 22319495) Trases: Stāva trase; Lēzenā trase; Ragaviņu trase.

Kalna apmeklējumam, lūgums iepriekš reģistrēties aplikācijā BOOKLA. Sarkaņkalna namiņā iespēja paēst garšīgas “Mūsu pankūkas” un sasildīties. Darba laiks: Sestdienās un svētdienās no 12:00-20:00.

Kontakti: Sarkaņkalns, Plikpūrmaļi, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads; sarkankalns@finieris.lv; +371 27720807. Lūdzam sekot iespējamām izmaiņām darba laikos mājaslapā sarkaņkalns.lv vai Sarkaņkalna sociālajos tīklos!

Saimniecība “Vāliņu zirgi”

Vizināšana ar zirgiem seglos un kamanās. Medus iegāde.

Adrese: Vāliņi, Kapiņi, Nautrēnu pagasts, Rēzeknes novads, 26276932.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82704616sec.