Naktsdzīve izmāca

Lai arī naktsklubos tikai retais vai īpaši filozofiski noskaņotais atradīs vēl kādu citu jēgu, kā vien aizmirsties un atpūsties vienkāršā un sabiedriski vispārpieņemtā veidā, tomēr arī izklaides nakts vērīgam tās dalībniekam sniegs dažas vērtīgas dzīves un sabiedrisko attiecību mācībstundas:

 

1. Var nebūt tā, kā izskatās – modele un muskuļotais siržu lauzējs, kuri kopā atstāj bāru tikpat labi kā vienas nakts paziņas var būt arī jau pāris gadus laulāts pāris. Protams, maz ticams, bet ar spriedumiem vērts būt piesardzīgiem. Tāpat arī jāmet pie malas doma “Tas tāpat neizdosies” (kad vēlaties uzsākt sarunu ar kādu brīnišķīgu bārā noskatītu svešinieku vai svešinieci). Mēs tiešām nekad nezinām, pirms neesam mēģinājuši! Nolūkotajam/-ai var būt kā elpu aizraujoša āriene, tā atvērta sirds.

 

2. Par naudu laimi nenopirksi – sapratīsiet, kad visi bārā jauniegūtie draugi, kam nesavtīgi izmaksājāt visas nakts garumā, rītausmā izgaist kā pasakā pelnrušķītes kučieri, atkal pārvēršoties par žurkām.

 

3. Ārienei ir nozīme! Izskats pirmām kārtām liecina, ka esat strādīgs, mīlošs un, ka Jums nav vienalga – ārējais izskats nav diskriminācija (lai arī vieniem ir paveicies vairāk, bet otriem – mazāk). Tā ir vizītkarte, kas demonstrē, ka esat rūpīgi un čakli ar sevi strādājis. Izskatīgajiem atveras daudzas durvis, un pat viņu smalkā deguna galā tās ir pa reizei arī aizcirtušās.

 

4. Valda pārliecinātie. Pārliecinātību viegli sajust (tāpat, kā viegli sajust pašpārliecības trūkumu), bet grūti pateikt, kā tā rodas. Laissez-faire? Ļaut visam ritēt savu gaitu attiecībā pret naktsdzīves virpuli iespējams ir labākā pašpārliecinātības un bezrūpības formula. Neuzstādiet mērķus un neieslēdziet hronometru! Nepadariet nedēļas piektdienas vakarus par neveiksmju virteni laulātā drauga meklējumos… Aizmirstiet par to! Vienīgais uzdevums ir zināt pareizo alkohola proporciju bezrūpīgai vakara gaitai!

5. Spēlei ir noteikumi. Ne vienmēr izdosies naktsklubā nomest darbā iegūtās padotības važas: tāpat kā svarīgākie klienti, arī “karstākās partijas” negaidīs!!! Un vēl arī diez kā nebūs paveicies, ja pie blakus galdiņa sēdēs, piemēram, Lauris Reiniks, jo visi acu skati lidos viņa virzienā, lai cik arī lielisks Jūs nebūtu.

 

6. Respektējiet ikvienu – sākot no apkalpojošā personāla un beidzot ar Jūsu potenciālajiem sāncenšiem/-ēm. Ilgtermiņā tā ir jūsu panākumu ķīla – kaut vai iemantojot apkalpotāju simpātijas un atsaucīgāku darbu Jūsu labā.

 

 

7. Valdiet pār savām cerībām. Noraidījumi, sakāves, neveiksmes skar ikvienu un labākos no labākajiem. Maza atkāpšanās laiku pa laikam nāk par labu dvēselei.

 

8. Paziņu loks vēršas plašumā.Neuzskatiet, ka naktsklubā derīgas ir tikai sarunas ar tiem, kurus Jūs labprāt redzētu kailus… Nepiespiesta saruna var ļaut jūsu nākamajam darba devējam vai biznesa partnerim ar “miljonu vērtu ideju” Jūs pamanīt.

 

9. Uzticība nenāk viegli. Un tā nedrīkst plūst bārā sastapta svešinieka virzienā!!!

 

10. Patiesība ir tur ārā. Naktsdzīve ir dūmi, kas izkūp gaisā. Lietas, kam patiešām ir kāda nozīme, visticamāk meklējamas kaut kur citur.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 25.05.2024 25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 25.05.2024 Siguldas pilsētas svētki Siguldas novada TIC
25. maijā aicinām uz “Radīts Siguldā” parādi, koncertiem, svētku restorānemi, svētku gājienu, kā arī papildus aktivitātēm Siguldā. Gaidīsim | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79332304sec.