Ekonomikas un kultūras augstskolas Atvērto durvju dienās notiks dažādas meistarklases

Pieredzes stāsti, meistarklases, informācija par studiju programmām, tikšanās ar studentiem, absolventiem un mācībspēkiem, kā arī ekskursija jaunajās augstskolas telpās – visas minētās aktivitātes sagaidīs topošos studentus un viņu vecākus Ekonomikas un kultūras augstskolas Atvērto durvju dienā, kas notiks klātienē 11. martā plkst. 12.00 jaunajā augstskolas ēkā Grīziņkalnā.  

Atvērto durvju dienā būs iespējams tikties gan ar Studējošo pašpārvaldes pārstāvjiem, gan augstskolas vadību un studiju programmu direktoriem, lai uzdotu sev interesējošos jautājumus par studiju iespējām, programmu saturu, studiju ilgumu, starptautiskajām iespējām u.c.

Ekskursijas laikā visi apmeklētāji varēs iepazīt jauno augstskolas ēku un uzzināt, kāpēc tās stāviem izvēlēti nosaukumi “Underground”, “Always first”, “Garages”, “Brainstorm” un “Bosses”. Tāpat būs iespējams ielūkoties Stīva garāžā, auditorijā “Iedvesma”, Tiesu zālē, Melnajā auditorijā, virtuālās realitātes ekonomikas kabinetā un citās interesantās telpās.

“Atvērto durvju diena ir iespēja apvienot patīkamo un lietderīgo, iepazīstot augstskolu un studiju programmas, noklausoties iedvesmojošus pieredzes stāstus, kā arī iemācoties kaut ko jaunu foto meistarklasē “Stilīga bilde Instagram”. Turklāt, vienlaikus varēs ielūkoties gan studijās, gan jaunajās telpās, uz kurām augstskola pārcēlās vien pērnā gada nogalē,” stāsta augstskolas rektore Oksana Lentjušenkova.

Pasākuma ietvaros būs iespējams noklausīties arī iedvesmojošu absolventes Silvijas Ozolas pieredzes stāstu par to, kā dibināt savu uzņēmumu jau studiju laikā. Tāpat varēs noskaidrot, kā notiek jauno studentu uzņemšanas process un kas reflektantiem jāņem vērā, gatavojoties iestāties augstskolā un uzņemšanas procesa laikā.

Lai apmeklētu pasākumu, nepieciešama iepriekšēja reģistrācija. Plašāka informācijas par dienas norisi un reģistrācijas anketa pieejama augstskolas mājaslapā. Pasākums notiks jaunajās augstskolas telpās Pērnavas ielā 62, Rīgā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55400801sec.