Ko uzdāvināt vīrietim, kuram jau viss ir?

Ja tavā dzīvē ir kāds cilvēks, kas savu ikdienu saista ar automašīnām, tad neziņa, kādu dāvanu izvēlēties Ziemassvētkos, nav nekas jauns. Instrumentu iegāde nav variants, tāpat arī zeķes vai kārtējās smaržas nebūtu atbilstošākā dāvana. Auto rezerves daļu tirgotājs internetā – TRODO ir sagatavojis 25 dāvanu idejas, kas noderēs ikvienam auto entuziastam vai cilvēkam, kurš ikdienā pārvietojas ar auto.

No mazām, noderīgām dāvanām, līdz patiesi lieliem pārsteigumiem – spēsi atrast ko īpašu savam dēlam, tēvam, vīram, vectēvam, brālim vai labākajam draugam.

Pieradini ziemu!

Skaistā ziema nes ne vien sniegotus egļu zarus, bet arī apsnigušas un nedaudz sasalušas automašīnas. Lai dzelzs rumaka durvju rokturis nepaliktu rokā, rekomendējam silikona zīmuli, ar ko noklāt durvju iekšējās gumijas, lai tās paliktu neskartas arī pie sala. Tāpat vienmēr noderēs universāls ledus skrāpis, vai arī, lai rīts būtu pavisam ašs – atsaldētāja sprejs jeb de-icer, kurš darīs brīnumus automašīnas vējstiklam.

Aukstajā sezonā mēdzam biežāk piedomāt pie temperatūras radītajām grūtībām, bet, ja sniega kārta ir tik bieza, kā šogad, tad pats sniegs spēj radīt lielas galvassāpes. Tāpēc, lai mēs būtu droši, ka mūsu mīļie vienmēr tiktu mājās, tāda dāvana kā ziemas instrumentu komplekts, būtu tieši tas, kas vajadzīgs. Komplektu vari izveidot pēc saviem ieskatiem, piemēram, tas var ietver sniega lāpstu, sniega birsti, trosi vai ķēdi – šīs trīs lietas izglābs ieputinātu vai nelaimē nokļuvušu šoferīti.  

Mazi nieciņi, kas būs noderīgi visa gada garumā

Daži auto īpašnieki papildina sava auto salonus ar LED gaismiņām, kāds cits izvēlas izrotāt spēkrata stūri ar pūkaini apvalku. Tomēr, ja lūkojies pēc kā tāda, kas būs noderīgs ikvienam auto īpašniekam, tad vērts pievērst uzmanību produktiem, kas paredzēti kombinācijā ar telefoniem. Piemēram, telefonu turētājs, kas piestiprinās pie ventilācijas atveres būs saderīgs ar teju visiem auto modeļiem. Daži telefonu turētāji strādā arī kā magnētiskie lādētāji, bet, ja zini, ka dāvanas saņēmējam šāds lādēšanas risinājums nederēs, tad vienmēr ir iespēja atgriezties pie vecā labā USB vada.

Īpaši noderīga dāvana var būt arī bagāžas nodalījuma sadalītājs, ko novērtēs ikviens, kas dodas garos pārbraucienos, automašīnā glabā instrumentus vai ko citu, vai arī – regulāri dodas iepirkties un maisiņus pārved, izmantojot bagāžas nodalījumu.

Uzdāvini tīrību!

Cilvēks, kurš patiesi mīl savu auto, to vienmēr turēs tīru un smaržīgu, tāpēc pat tik vienkārša lieta, kā gaisa atsvaidzinātājs varētu būt paslēpies zem eglītes. Ja tomēr vēlies sniegt, ko nedaudz īpašāku, tad pievērs uzmanību salona tīrīšanas līdzekļiem un to īpašībām. Atgriezt jaunas automašīnas smaržu palīdzēs dažādi pūšamie līdzekļi ar ko tīrīt plastmasas un vinila daļas. Tajā pašā laikā mikrošķiedras lupatiņu komplekts līdzēs, lai nopulētu dažādas auto salona virsmas – no multivides ekrānam līdz logu rūtīm.

Ja zini, ka persona, kurai meklē dāvanu, pārvietojas ar spēkratu, kuram ir ādas vai auduma salons, tas tev sniegs iespēju izvēlēties salona tīrīšanas līdzekļus, kas paredzēti konkrētajam materiālam. Ādas salona īpašnieki noteikti priecātos par tīrīšanas līdzekli vai losjonu un attiecīgo birstīti. Šī dāvana var nodrošināt auto salona tīrību, krāsas spilgtumu un toni.

Izrādi mīlestību, uzdāvinot drošību

Nedaudz dārgāka, bet noteikti krietni vērtīgāka dāvana būtu videoreģistrators. Atkarībā no tā, kāds ir iekārtas modelis, videoreģistratori var kalpot arī kā drošības līdzeklis noparkotai automašīnai. Ja auto īpašnieka prombūtnes laikā, spēkratu  skāris kāds neuzmanīgs šoferītis, nelabvēlis vai garnadzis, videoreģistrators var palīdzēt identificēt pāri darītāju. Protams, ja auto īpašnieks nonācis nelaimē, šī iekārta spēj rast skaidrību ceļa satiksmes negadījuma patiesajos apstākļos vai arī palīdzēs atrisināt situāciju, kur videoreģistratora īpašnieks ir aculiecinieks.

Ikviens pazīstam kādu, kuram ir grūti novietot automašīnu šaurā stāvvietā, tāpēc universālie parkinga sensori vai atpakaļgaitas kamera būs īpaši vērtīga dāvana, ne vien tikai pašam auto īpašniekam, bet arī tam, kam blakus tas cenšas nostāties.

Visbeidzot, dāvana, kas spēs būt noderīga visnegaidītākajā brīdī, ir auto akumulatora testeris, kurš uzrādīs akumulatora uzlādes līmeni un stāvokli, lai nerastos situācija, kad auto nav iespējams iedarbināt.

Dāvanas situācijām, kad veiksme nav mūsu pusē

Jebkurš auto īpašnieks novērtēs, ja pie Ziemassvētku eglītes, tam būs paslēpušies starta vadi vai akumulatora lādētājs. Lai gan tās nav visskaistākās vai tipiskākās dāvanas,  Trodo rekomendē šīs kā pašas noderīgākās.

Mīļajiem kungiem, kuriem pašiem tīk aprūpēt savu dzels rumaku, iespējams izvērtēt instrumentu komplektu vai hidraulisko domkratu, kā piemērotu pārsteigumu šajos svētkos. Neatkarīgi no prasmēm, labs rokas lukturītis vai neliela lampiņa, ar kuru apsekot šauras vietas, arī būs noderīgas dāvanas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51520395sec.